-
sadece anathema için...
-
"Doğa, barış,..."
go back to woodstock you hippie !!!!
Eric Cartman
-
umut verici ama insalla h2000in varisi olmaz. ilk gözağrım h2000 laf etmek istemem ama organizasyon yani.. umarım iyi olur..
-
arkadaşlar abiler ablalar cebinizde fazla 20 milyon cuklar varsa alayımda şu garipte iki canlı performans görsün::)
-
nedendir bilemiom ama içimde rock istanbulun
kötü bir organizasyon olacağı hissi war..
ne biliim bence tarihi bile doru seçememişler..
final zamanı öss zamanı falan..
organizatörlerin gözünden bu kaçıyosa daa kim bilir neler kaçmıştır..
-
ben bööle olaya başlarım yaaaa öss zamanı bööle bi organizasyonmu yapılır hemde anathemanın çıkcağı gün öss var.
ANATHEMA ve ŞEBNEM FERAH aynı sahnede olucak ve ben orda olamiicam. organizatör allah belanı versin.
-
Beyler, Selçık Birinci'nin başında olduğu hiç bir işe paranızı yatırmayın. H2000'nin yeni isimli hali Rockİstanbul. Başında yine insanları jandarmaların insafına bırakan, grupların yarısını çıkaramayan sözüne güvenilmez insan var. Go at your own risk.
-
geçen seneki festivalde,bırakın yüzümüzü,kıçımızı yıkayacak 1 damla su bulamadık
Ayrıca;ilk gün daha sahne kurulmamıştı,insanların festival alanına gitmesini engellemek için jandarmalar yolu tuttu,jandarma izin çıkmamış dedi.insanlar kilometrelerce yürümek zorunda kaldılar çünkü jandarmanın durdurduğu servis araçları insanları indirip gitti.
Ben bunu yapanın festivali düzenleyenler olduğunu düşünüyorum,yetiştiremedikleri için jandarmayla işi bağlamaya çalıştılar.Yemekler REZALETTİ!!! BİRA SICAKTI!!!Hepsi PAHALIYDI!!
Yazsam daha neler oldu bitmek bilmez...Tam anlamıyla REZALETTİ!
GİTMEM-GİTME-GİTMESİN-GİTMEYİZ-GİTMEYİN-GİTMESİNLER
SAYGILAR
-
hangi salak bu rockistanbul organizatörü...öss ye giren zavallı bizleri niye düşünmezsiniz ya...sizin yapıcağınız işin ben...:^^
-
anathema ya yazık oluyoo..teomanla sebnemle-mor ve otesiyle filan aynı sahneye cıkacak.. oldu olcak..kral tv nin odul gecesine filan gelselerdi..