-
şiddetle tavsiye edilir- hem mekan hem grup çok iyi- ama bir türlü anlam weremedigim bi biçimde boş oluyo- halbuki beyoğlunda gittigim birçok mekandan iyi..
-
harika bi mekan dideme katılmıyorumm. bYaa bi dolu oluyor ...
-
ne zaman gitsem dolu!
-
poker'den mat'a başarılar
-
pulp güzel bir mekan ama burağı hiç sevmem :)))))
zamanında çalmıştık pulp ta..hey gidi günler hey..mat'a başarılar bu arada...ben mat arkadaşlara şunu sormak istiyorum..yeni bir ekipman alıcaklar mı sahneye. :))) o ne tesisat be ...uzay üssü gibi..yerde bir sürü yanan sönen ışık :)) neyse başarılar herkese..didem e katılmıyodum ama katılmaya başladım bi anda nedense..kanım ısındı..:)
-
MAT hayatımda dinlediğim en dandik grup diyebilirim...
-
Biraz fazla iddialı olmuş.
Biri hayatımda dinlediğim en dandik grup der, biri hayatımda dinlediğim en güzel Türkçe şarkı der, biri kızım olursa adını yosun koyucam der...
Neyse, biz bildiğimiz yolda devam ediyoruz, salıları da VOX'tayız, yakında bekçi ekler siteye...
Öptüm
-
Hay ağzını seveyim Korhan Abi Yawww utanmadan birde dandik diyoo ..... neyse terbiyem almıyoo :)
-
çok abartılıyor bence mat.. piyasadaki bircok grptan hicbir farkı yok.. ayrıca besteleri çok sıradan.. sadece işlerini biliyorlar ve cok güzel reklamlarını yapıyolar.. önemli olanda reklam zaten türkiyede..
-
:)