-
ulan kafayı yıcem adamlar butun dunyayı gezdı çine gittiler bi istanbula gelemdıler nebıcım memlekttir burası yaa yalan oldu yıne metallica konseri..artık dayanamıyorum bi gıdemedım ızleyemdım delı olduum grubu:(ben gıdıcem. yurt dısına.....allah askına beyler bılen varsa istanbula gelıcekmı gelmıcekmı bana mesaj atsın cıldırıyorumm:@
-
arkdaşlar bu adamlar niye buraya gelmiyolar anlamadım ama israile gidiolarmış belki burayada uğrarlar..valla ankaraya gelmezler heralde ama nereye gelirlerse gidicem affetmicem yani
-
bekleyın gelsın:( ulan bı gelsın 1000$olsun razıyım yeterkı metallicayı gorım..ve kırk hammett i ızlıyım
-
for us the bell tools...
bu adamlar süpriz yapıcak ve bi sabah metallica konser dev afişleri arasında uyanıcaz gibime geliyor..
umarım o gece hiç uyumam ve o posterlerin asılışından tutuna ,adamları doyasıya izleyipte, posterler sökülene kadar izlesem kralları..
-
baba bu tarih 2015 olmasın :))))
-
Metallica İstanbul'a gelir ama sadece uçakta aktarma yapmak için.
Ulan adamları bi izleyemedik şöyle bi canlı yayında ya.
Fuck.Off ya...
-
herzaman derim efsanedir metallica!!!
-
yaw haber 8 haziran 2004te yazılmış 1 seneden fazla oldu hiçbi gelişme yok yahu ne biçim iş bu!lars böyle bi açıklama yaptığı doğrumu yoksa biri mi sallamış bunu.
-
Just4sell hangi dunyada yasiyosun merak ettim para birimlerinden haberin yok sanirim.iyi keklemisler seni....
Arkadaşım biraz araştır istersen metallicanın san fransiscoda vereceği en son konser 500$ dı ve biletler tükenmişti konsere aylar kala tükenmişti bununda 500$olması normal bence (böyle bişi olursa tabi)
iyi keklemisler seni....
bilip bilmeden yorum yapma
-
gelırlerse devrım olur artık ruyalar gercege doner ve bızde sad but true dıye bagırırz