-
prodüksiyon aksaklıkları nedeniyle bayağı sarkmıştı albümün çıkış zamanı.hayırlı olsun diyoruz ...
-
gecen seneki cigerim sanat dersi ogretmenim can madenin kardesinin grubu .. sarp madeni jethro tull konseri on grubu olarak simdi adini hatirlamadigim deli dolu bir vokal beyle dinlemistim. eglenceli bi jazz grubu olmalari buyuk ihtimaldir.
-
genco'nun yer aldığı pek kötü iş görmedim bu da nihayet çıktı..hayırlısı..
-
Onca iyi is cikarmis müzisyenleri ayni cati altinda toplamis Öztop, ne iyi etmis.
Albüm biraz fusion, eh biraz da melankoli. Herkesin cok sey yakalayabilecegi gayet lezzetli bir albüm olmus.
-
ya ben bulamadım taksimde bu albümü,acaba alanlar nerden buldular bir söylerlerse..
-
ekibin tamami canavar gibi calmis, zaten bence hepsi kendi enstrümanlarinde genç kusagin en önemli enstrümantalistleri.. ..özellikle maden butun kurtlarini dokmüs, bazen fazlaca scott henderson etkisinde tinlasa da, uzun ve akici cümleleri ile her notasini dinletiyor,..Türkiye'de bu tarzda daha önce bu kadar kaliteli bir albüm ciktigini sanmiyorum..
-
Yavuz Çetin.... renkler açıldı... keskinlik gitti.. senin gibiler aranıyor...
-
cahit berkay arkadaşın kapı komşusu ama kapısı hep kilitli
burdan selam :p
-
albümde türkiyenin bana göre en sağlam davulcusu volkan öktem olduktan sonra söylenecek bi söz bulamıyorum tebrikler...
-
hayırlara vesile olsun banada imzalı bi dane gönderirseniz albümde ya da iki tane veya üç mü yapsak gönderin işte bi kaç tane imzasız da olabilir....