-
yuppi yuppi andela andela ariva ariva ole ole....
-
fena şekilde çıkışa geçmiş bir grup... where is my mind? canlı performansını izleyenler benim gibi büyülenmişlerdir heralde... ingiliz grup ama canal+ da solist müthiş fransızca parçalar okudu.. 2-3 seneye kalmadan festivallerin baş grubu olabilirler, gerçi oldularda... iyiki var placebo.. bu albümüde balıkesire getirtebilirsek dinliycez inşallah...
-
''every me every you'' parçası varya... gripin denilen grup ''hikayeler anlatıldı'' parçasının vokal rifflerini placebonun bu şarkısından araklamadıysa bende hiç bişey bilmiyorum.. dinleyip karşılaştıran anaaaaaaa diyebilir ona göre...
-
bir adet arayı sıcak tutalım albümü daha,
zaten yeni bir şey yaratmaya kalkışsalardı fazla kasmalarına yine gerek kalmıyacaktı,
bitter end parçasını bası kökliyip dinleyin ne demek istediğimi anlarsınız,
Egzantirik Mili!
-
ya babam bu şarkıları böyle grupları dinlemeyin ve haber yapmayın yaaa.Boru gibi gruplar var kimsenin tarihten silemediği ve silemiyeceği tarihi eserler var mesela liderini kaybetmiş olmasına rağmaen hala milyonlarca fan'ı olan NIRVANA gibi.Bu grubun eski haberlerini yayınlayın daha iyi...
-
iki notanın dışına çıkamayan ve böyle haberler yapmayın diyen arkadaşlar gitsin mahsun kırmızıgül dinlesin :))Sarısarı falan olabilir ya da İsmail Y.K kişisini dinleyebilirler.Placebo'ya hiç bulaşmayın siz Puma yiğenlerim benim!!
-
efendi helal olsun sana... bunlar bence hiç müzik falan dinlemesinler. nirvana yı daha yeni keşfediyorlar. harika bi haber bu duyduğum. bütün albümleri var bende ama olsun yine de alıcam bunu...
-
akkrock sende müzik zevki yok dostum tamam şu an yaptığım bencillik ama senin boyle kötülemen beni bu yoruma itiyor ne yazikki sonuç olarak efendi dostum sana çok güzel bi şarkı seçmiş ne yazikki minübüste zorla dinletilen ismail bilmemnenin ben ZURNA mıyım hee şarkısı tam sana gore ;)
-
abijim benim dediğim anlayana be.sizin gibilere değil.hem siz benden çok mahsun falan dinlemişsiniz baksanıza hepsinin isimlerin biliyosunuz helal olsun.!!!!ayrıca placebo iyi bi grup ben kötülemedim ki sadece bütün müzikten anlayanlar NIRVANA nın gelmiş geçmiş en iyi grup olduğunu söylüyo.MTV(dünyanın en iyi müzik kanalı seçildi.bilmeyenlere duyurulur)izleyen bilir.
Bu arada NIRVANA'yı ben,(siz daha kısa şortla gezerken) dinlemek değil şarkılarına re-mix yapyodum ok!ben doğduğumda ilk NIRVANA dedim sizin gibi anne değil.!!!!!!
-
adamların suratlarına bakılacak halleri yok
boşversenize