Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gökhan Şebnem'i İstiyor...

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Gökhan Şebnem'i İstiyor...
  • mysolidus • 7 Eylül 2004 00:00 • #596270
    trt deki eurovision yetkililerinin kimse kafalarındaki örümcek ağlarını temizlemesi lazım şebnem türkiyede 1 numara özellikle canlı performansını herkesin izlemesi lazım...
  • carettacaretta • 2 Ekim 2004 00:00 • #596271
    ya millet bu Şebnem Ferah ın nesini beğeniyolar anlamıyorum
    teoman ,mor ve ötesi herkes onunla düet yapıyor
    kadın ceset gibi şarkı söylüyor
    eurovision da Türkiye yi temsil etmesi isteniyor
    BATARIZ YAZIK OLUR HEPİMİZE
  • zzencefil • 22 Ekim 2004 00:00 • #596272
    carettacaretta'yla aynı şebnem ferah'tan bahsettiğimiz konusunda çok ciddi şüphelerim var...
  • bq • 1 Kasım 2004 00:00 • #596273
    ya sen ne bakıyon ona kimbilir hiç dinlemiş mi ya sadece ferdi dinliyodur ya da metal özentisidir. onun kadar harika bi insan var mı bu dünya da ya şebnemim canım benim. eurovision'a da katılsa harika iş yapar kesinlikle.
  • musty_akın • 1 Kasım 2004 00:00 • #596274
    ya carettacaretta tam bi kaplumbağagillerdensin ha.sen şebnemi azer bülbül ya da bayhana mı benzettin.entelkıro.bence şebnem Eurovision'a geç bile kaldı.bu sene athenanın yerine o gitseydi 2. birinciliğimizgelirdi.kesin yani...
  • şeboist_rocker • 3 Kasım 2004 00:00 • #596275
    bence gökhan harika düşünmüş bu çok iyi bir fikir gökhana aynen katılıyorum bence şebnem fereah türkiyenin en iyi rock kadın seslerinden biri """millet bu Şebnem Ferah ın nesini beğeniyolar anlamıyorum
    teoman ,mor ve ötesi herkes onunla düet yapıyor
    kadın ceset gibi şarkı söylüyor
    eurovision da Türkiye yi temsil etmesi isteniyor
    BATARIZ YAZIK OLUR HEPİMİZE "" demiş carettacaretta bence şeboya haksızlık ediyosun tabi herkesin kendi fikri ama bu şekilde yargıda yapmamalısın çünkü burda karşı tarafa savunma hakkı verilmiyor !!!
  • sheboist_berk • 22 Ocak 2005 00:00 • #596277
    carette carette halt etmiş...
    zzencefille aynı fikirdeyim.
    onun bahsettiği kişi kesinlikle başkası olmalı..
  • pirate_g • 31 Ocak 2005 00:00 • #596278
    bu mesajım sadece ve sadece carettacaretta ya!!!zevkler ve renkler tartışılmaz. hiç kimsenin zevkini ve neden şebnem ferah dinlediini tartışamazsın.sanırım arabeskçisin.bu ülkede sesiyle ve yaptığı bestelerin samimiyetiyle kendini ispatlamış birkaç isim var onların en başında gelir şebnem ferah ve bu arada zzencefil gibi düşünüyorum aynı şebnem den mi bahsediyoruz acaba?sen hiç ceset gibi söyleyen görmemişsin yorum yaparken biraz daha dikkatli ol o cesetgibi söyleyen dediğin kadının arkasında tahmin edemeyeceğin kadar hayranı ve seveni var. gerçek rakamı istiosan www.seboistnet.com sitesine gir.
  • _ipEk_ • 9 Şubat 2005 00:00 • #596279
    yani resmen sebnemi çekemiyolar yaa bu kadar olur!!!
  • eva_seboist • 2 Nisan 2005 00:00 • #596280
    kesinlikle çok doğru ben baştan beri neden böyle isimlerin temsil etmediğini anlamıyorum - şimdi rimi rimi leyle katılıyoruz o ayrı umutsuz vaka... ama cidden şebo gibi isimler katılsa manyak olur kesin derece alırız yani.......