-
kurbana laf atan asalak arkadaslarimiza duyrulur. ayricasiz once duman dinlemeyi birakin daha sonra kurbana uzanin
-
albüm ne zaman fikri olan?
-
insanlar albumu şubat 2005te çıkıyor!!!Deniz Yılmaz'dan aldım haberi...
-
carettacaretta kuzum niye ilgileniyosun sen kurbanla git müslüm felen dinle sen ok. sen dinle bak biz sana karışıyoruz mu, hayır. herkesin keyfi kendine... böyle yorumlar yapma yani bir insanoğluna yakışmıyo, yani taaa ademle havvaya kadar gidersek seninle bir ortak noktam olduğunu düşünücem ve psikolojim bozulcak yani...
-
arkadslas bu album baya sert hard rock dinleyenlere falan sert albumunun iki katı sert distortionlar bu sefer kurbanım diyor LA da calısan abimiz barbaros abinin tabiri o anlattı kurban hayranı değilim ama kurban hayranlarına mujde cosacaksınız falan kendinize iyi bakın
-
super olacagımdn eminm
-
ben kurban diyorum başka bişi demiyorum wallaha...işte gerçek müzik budur!!!!!!!!ancak ben hala albümü bekliyorumm!!!!!!!ya eğer bu yeni albüm de diğer albümler gibiyse süper demektir..kalite %100!!!!!!!sadece kurban diyenler okusun..
-
canlı performansları burak dışında hiç birinin iyi değil albüm nası olacak bakalım
-
sadece kurban:)
-
valla albüm diğer albümler gibi süper we ötesi..zaten başka türlü bişey beklenemezdi...gereksiz fikirleriyle kurbanı eleştirenler uTANSIn.siz deniz'in tırnağına KURBAN olun beee