-
çokk iyi grup ama cidden ben moody evanescence'in omurgasıydı, ikinci albümde pelte gibi olcaklar??
-
bence moody'nin gidiş sebebi amy lee nin çok önde durması. öyle bi önde duruyoki everybody's fool klibinde kendi oynadı. yeni albümü bekliyoruz ama fallen kadar güzel olmıcağı kesin. (((((yorum biraz geç kalmış bi yorum oldu)))))
-
türkçemi acaba bilginiz varmı??
-
ya herkez bok atıyor bunnara. kardeşim grup ok iyi. hatta ve hatta mukemmel. herseyi cok iyi yaptılar. ben moody bunu goze almalıydı. bu dunyada kadınların daha onde oldugunu. sonra vay efendim sen cok ondesin way efendim ben istedigim alkışı alamıyorum. bunlar bahane. o kadar iyiydide neden avrilin arkasında çalmaya başladı. lutfen arkadaşlar biraz amy lee'yi de dusunun. bu arada within teptation adlı grup ynı evanescence özentisi hadi byeeeeeeeee.......
-
nerden bulucaz bunu??????
-
Türkiye'de var mı bu DVD acaba? almayı çok isterdim.
-
muhteşeeeeemmm..biri..
-
Arkadaşlar bence bu grup aynı çizgisini devam ettirirse hala iş yapar. tamam pekçok hit olan şarkısını gitara oturtan ben moody idi . gerek bring me to life olsun , gerek going under olsun. ama bu grup ben moody olmadan da yoluna devam edebilir. hem bu adam top oldu artık. herkesin grubuna katılıyo. nisanda linkin park'a katıldı yeni albüm için yardım maksadıyla. avrille çaldı. ve daha pek çok grupla çalıştı. yani tam bi çizgisi yok. belki evanescence için gitmesi şansızlık olabilir ama hala amy bu grubu taşıyabilir...