Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Alt Kemancı Sezonu Açtı !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Alt Kemancı Sezonu Açtı !
  • eelmaa • 19 Eylül 2004 00:00 • #596722
    ses sistemi nasıl yanilenmiş yani artısı nedir eksisi nedir açıklama olsaydı biraz yahu
  • DiscoClash • 19 Eylül 2004 00:00 • #596723
    Dün ordaydım. Ses sistemi kesinlikle yeterli ve de kaliteli...Ancak soundcheck'te biraz aceleci davranılmış gibi geldi. Sesler nedense çok tiz çıkıyordu...
  • jacopas • 20 Eylül 2004 00:00 • #596724
    eskiden de iyiydi ses sistemi..hem sahne içinde hem sahne dışında.. yenilendiyse eğer gidip görmek gerek..
  • rock_mthun • 15 Aralık 2004 00:00 • #596725
    Ses sistemi değişti,Alt Kemancı'nın tesisatında midler ve subların çoğu patlaktı,onlar düzeltildi ve Orta katın yanlış bi sistem olan açık hava sistemiyle değiştirildi+speakerların açısı bile ince hesaplarla ayarlandı.Size şunu rahatça söyleyebilirim:Türkiye'nin en iyi sahne ve bar ses sistemi Alt Kemancı'ya ait.Tommaister da kulvarında çok ileride,çok iyi bir kulağa sahip,Artı ben orada 2 senedir çalışıyorum ve para cidden derdim değil,sırf kaliteli müzik için oradayım.Beni görünce anlarsınız zaten.Bu arada cuma,cumartesi giriş 6 milyon(1 yerli içki dahil),diğer günler ücretsiz.. take care..