Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mike Stern Ft. Richard Bona & Dennis Chambers @ Babylon - Taksim - İstanbul

• murattarum • 4 Ekim 2004 00:00 • #596762
    ben de gelebilir miyim sizinle ?
  • reckless • 13 Ekim 2004 00:00 • #596763
    Arkadaşlar Dennis Chambersla beraber sahnede Türk bi davulcuda çalabilirmiş (Atilla Atalay)...eğer gerçekleşirse inanılmaz bişey olur..Atilla Atalayda çok sakat bi davulcudur ne yapacagi hic belli olmaz...muhtesem bi gece izleyebiliriz...
  • ChoseN • 17 Ekim 2004 00:00 • #596764
    Bütün yorumlarınızı Dennis Chambers üzerine yapmışsınız ama işin dikkat etmediğiniz tarafındaki adamı unutmayın:

Mike Stern, Miles Davis'le çalma şerefine erişmiş bir adamdır, hatta Miles'la yapılan bir röportajda şu diyalog yaşanmıştır:

-Miles, bundan önce hep siyahlarla çalıştın, beyazlarla çalışmama prensibin n'oldu? Mike ise beyaz, ne diyosun?
    -O beyaz değil ki!..

Bu adam Miles Davis dışında Bill Evans, Marcus Miller, David Sanborn, Jaco Pastorius, Michael Brecker, Randy Brecker, Dave Weckl, Ron Carter, Stanley Clarke ve daha birsürü adamla daha çalmış, olağanüstü bir adamdır. Kaçırmayın!
  • deuce • 24 Ekim 2004 00:00 • #596765
    sevgili dostlar,
    grupta dennis chambers adını görmek beni de bir hayli heyecanlandırdı lakin chosen'ın da belirttiği gibi mike stern'i göz ardı etmek büyük bir hata olur.zira mike stern müziğinde tutku, teknik ve ruhu birarada sunabilen ender gitaristlerdendir.eric bona da tecrübesi ve tekniğiyle geceye oldukça renk katıcak kuşkusuz ve babylon son zamanların en keyifli performansına ev sahipliği yapacak.
    konserde görüşmek üzere ...
  • onfile • 3 Kasım 2004 00:00 • #596766
    roket bi gece bizi bekiliyooor
  • blackraven • 3 Kasım 2004 00:00 • #596767
    bu gece süper olacak
  • zodiac • 3 Kasım 2004 00:00 • #596768
    Ağlamaya hazır olduktan sonra bence gidin bu konsere,
    yanınızdada mutlaka bir şişe soğuk su olsun.
  • stargazer • 4 Kasım 2004 00:00 • #596769
    inanılmazdı.. 3 saate yakın caldılar..kimsenin kaçırdım demeye hakkı yok gitmezseniz cok şey kaybedersiniz...
    Dennis abimize diyeceğimiz bişe yok zaten ama o nasıl bas çalmaktır arkadaş! harbiden süper bir geceydi...kaçırmayın bu akşamı...
  • Mertozze • 4 Kasım 2004 00:00 • #596770
    Süper bir konserdi....Kaçıranlara yazık oldu :(
  • blackraven • 4 Kasım 2004 00:00 • #596771
    muhteşem bi performans bu adam inanılmaz zor şeyleri çok rahat çalıyo kendimden geçtim.bütün grup süperdi.bu gün param olsa yine giderim...