-
çok kaliteli hatun.ben beğeniyorum kendisini.ama biraz da üretmesi lazım.yani özlem tekin deyince "laubali" ya da "bahar"dan başka şarkılar da akıllara gelmeli..
-
özlem tekin benim öteki tekim daha ne diyebilirimki
-
Kendini çok kültürlü,marjinal aşmış biri olarak gösteren bu kadın soru sorulduğunda ağzını açıpta cevap veremeyecek kadar cahil biri olduğunu biliyormuydunuz??Kendini çok matah biri sanıyo kendi gibi özenti hayranları yüzünden!!Ayrıca sesi,görüntüsü ve şarkıları çok rahatsız edici!
-
ne kadar seksi olabilirse o kadar seyirci toplar siyah ve acik elbiseler her zaman seks arzusu uyandirir bu seklini cok uygun buluyorum hangi tarzi yapip yapmadiginada kendisi karar verir
bir iste seksilik varsa o konser full dolar >>>>>>>>>>>
-
anlamıyorum nesi seksi??ses desen yok tarz desen belli değil! rocker chick ilan etmiş kendini...rock la alakası yok:) ozz falan diyo şimdi kendine! bu kadarmı amerikan özentisi olunur!biri bu kıza sus desin ya! türk tarihinden silin şunu!
-
abartmayin.. is gusellikle olmuyo.. seksililklede olmuyo.. asagida piyasaya felan oynasa basarili olur denmisde ÖZLEM TEKİN PİYASANİN kendi.. kadin piyasada ne varsa yapiyo.. ceza ile duyet yapmaya bile kalktiki ceza redddetti... iyide yapti.. suan metl muzik moda metale kayiyo.. bi aralar rockci idi.. sonra rap.. ee 2 ay sonra blues tutuluncada bluesmu yapcak.. komik...
-
Güzel bir sesi yok bence güzel bir fiziğe de sahip değil
benim için sıfır...
-
Vasillisa tam senin gibi düşünüyorum bu kadın hakkında.
Yorumcu yeteneği yok
Şimdide oyunculuğu deniyor ama o da yok..
-
HArbi yaaa Bu be bişim rock chı! müzisyenmi olacan oyuncumu belli değil! de geth bu dünyadan artık! seni biçki dikiş kursuna yollayak!! ( sorada vasinin ddiklerini bi kesde ben demş gibi okuyun yeter)
-
sorada vasinin ddiklerini bi de ben demş gibi okuyun yeter
======>> Vasi böyle olacaktı yanlış anlama<<=======