-
Valla arkadaşlar, son görüntülerinde bayağı şişmanlamış ve tipi kaymıştı. Tribute To Twisted Sister'daki performansına dayanarak pek ses de kalmadığını söyleyebilirim.
-
Ankara'daki konser mekanı Saklıkent değil, Gölge Pub bildiğim kadarıyla.
http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=ESBH2
-
Hatırlarsanız Hülya Avşar *Bach için "Onu dinlemedim ama konsere gelirse giderim." demişti.
Şimdi sözünde durup gitmesi lazım değil mi? :)
-
müzik ziyafeti olacak. Monkey business, i remember you, youth gone wild, 18 and life, quicksand jesus, wasted time... Küçücük Gölge Pub'da SSK işhanını sallayacak Heavy Metal'in büyük ismi
-
80'lerin müziğini yapan bir grup olarak Sebastian Bach'ı Türkiye'de görmek gerçekten çok güzel.
-
valla ne diyeyim. aslinda icimden kufur etmek geliyor ama bende cokseverdim bu herifi OFFICAL sitesinde Turkiye hakkinda yazdiklarini okuduktan sonra @#}º yani (yukaridaki link te)
neymis biz ROCK muzigi onunla kesfedecekmisiz sen kimsin ulan koskoca UDO ya biz ev sahipligi yaptik lavuk. seni donumuzda sallariz...
-
yılın olayı bu akşam. yağmur yağıyo ama değer
-
Sebastian Bach Konseri inanılmazdı !!!! 80'lerin bitmediğinin tam gaz devam ettiğinin kanıtı !!!!
-
MUHTESEMDI! imkan olsa bugun aynen ankaraya gidip bi daha izlemek isterim...mukemmeldi...butun dedikodular yalan...kilo falan almamıs ve sesi harika...4/4luk tu
-
harikaydi.. hic bi konserde bu kadar bagirmamis ve terlememistim.ruya gibiydi..80'li gruplar bu isi biliyo.. hepimizi dumur etti ve o da turk seyircisinin cosku ve sevgisi karsisinda dumur oldu..