-
Çıkarsa(?) seviniriz...
Ama grup dağılacak gibi.
-
bilemiyorum inşallah doğrudur ve albüm çıkarırlar
-
oooo te ocaktan beri çıkacak deniliyordu.
Grup dağıldı arkadaşlar bence. Artık rüyalarımızı süsler.
Ama çıksa ne olurdu bea. ortalık deprem havasına bürünür. Bütün kendini bişey sanan gruplar ağzının payını alır.
ah be abi. valla Ocak tan beri bekliyorum. Yüxexes'te ilk söylendiği gün acaba gerçekmi dedim. olsaydı çıkardı bu zaman kadar. Üzgünüm karamsar olmayı hiç sevmem ama bence gerçek bu.
-
olmuyor olmuyor.pentagram ayıp ediyor bence.bu kadar hayranını yıllarca bekletmenin,piyasadaki abudik gubidik rock!cuların iş yapmasına vesile oldukları için ayıp ediyorlar.
dağılma haberleri her grup için söylenir.ben dağılacaklarına inanmıyorum.
haydi babalar çıkarın bi albüm açlığımızı giderelim.POPÇULAR DIŞARI
-
boyle haber mi olur? kaynagi belirsiz....
elbette asparagas...
-
Akmar Pasajı'nda dükkanları varken,pasajın dışındaki bir eleman onların korsan cd'lerini satıyordu. Böyle bir ortamda organizmayı canlı tutucan da, grubu ayakta tutucan, bir de albüm çıkartıcan. Bir grubun konsere çıkması bile inanılmaz paralara mal oluyor, işin teknik kısmı çok pahalı. 20 yıldır çok iyi icra ettikleri müziklerini bizle paylaşmaya çalıştılar, çok iyi müzisyenler, harika insanlar, ama olmuyor işte, keşke Amerika'da doğsalardı. Bize de rock diye yedirilmeye çalışılan rezil pop gruplarını dinlemek düşüyor arkadaşlar. Mezar kabulümüzdür. Geçmiş olsun...
-
ben kesinlikle dağılcaklarına inanmıyorum yeni albumle çıkacaklar karşımıza
-
pentagram gerçekten dağıldılarmı ya :( haber verin.
-
Daılma falan yok arkadaşlar merak etmeyin ya.Uzun bi ara verdi adamlar.
-
sessiz sedasız dağılma olmaz arkadaşlar. dağılsalardı 2002 de unspoken albümünden sonra dağılırlardı. dağılma haberini vermek için 4 sene beklemek saçma olurdu heralde. ben onlardan en az bir albüm ve best of gibi bi albüm daha bekliyorum