-
varya çok önemliydi allahın embesil britney spearsın hamileliği ya böyle gerzek insanları neden umursuyo millet anlamıyorum ...
-
de diyeyim britneyi sevmem fakat mutlu olsunnnnnnnnn
-
kadın gerçekten mükemmel bir fiziğe sahip ve pop tarzında dinleyenlerin idolü olması gerek ama böyle şeyleri çekemiyorum.bırakın britneyi...
-
yaaaaaaa bu britney spears mış mipirtmış bırakın abi bu işleri yaa kadının kimseyi taktığı yok siz onunla ilgileniyosunuz
-
gene ne yapmış beyinsiz hatunumuz?? hamilelik tatili mi vermiş kendine? aman da aman!! bize ne! lanet pop müziğin lanet starı! ''demir demirkan - 2004 İstanbul - 2. şarkı'' kadın!!
-
ya bu iiiirreeeeenç yaratığı neden bu kadar önemsiyo bizim bu millet anlamadım gitti...bize ne senin hamileliğinden!!!!
-
bıze ne yaaaaaaa
-
ya bizenekii onun hamileliiinden millet manyamışş ya britney ismini duuunca kusasım geliyo ben onun kadar yapmacık bi insan görmediim umarım hiç dönmez müzik piyasasına!!
-
banane onun hamileliğinden bendenmi hamile kaldı sanki kimene o kadına güzel diyenin beyninden zoru olmalı.......:{ yayınlamayın kardeşim böyle haberleri
-
evet hepimizin ihtiyacı olan da buydu zaten, yeni yeni, irili ufaklı boy boy klon britney'ler.. büğğğkkk