abi gidelim ama ben 18 altıyım benide cebinize koyun öyle sokun içeri ehhe hhe! ya bakarsınız kızlardan birini ayarlarım ama lezo falan diyosanız olmaz yani! ehhh ee!
Bu program için tek bir şey söyleyebilirim: BUNLAR SAHTEKAR. Başka insanların yaptığı müzikleri birilerine çalarak hatta buralara kadar gelip çalarak (hem de cd playerda çalarak :)) sanki buradaki insanlar bu grupları bilmiyor ya da bu müzikleri çalan yerler ve DJ'ler yokmuş gibi bize Interpol, Killers, BRM, BSP ve diğerlerini yeniden tanıtmak istiyorlar. Size önerim böyle salaklara prim vermemenizdir. Rock'n'roll heyacanımız bu 2 sürtüğe kaldıysa vay halimize. Gerçekten böyle bir heyecana ihtiyacınız varsa ya canlı müzik çalan bir yere gidin ya da iyi bir sex yapın.
Ya arkadaşlar bırakın bu salak saçma şeyleri!Bunlar ne anlar rock'tan müzikten!Popüler kültürün müziği ve sanatı yok edişine şahit oluyosunuz işte herşey bu kadar!!!
Birileri aylarca hatta yıllarca oturup birşeyler üretiyorlar,sonra iki tane yeni yetme sürtük bunları cd'den çalıp para kazanıyor!!!
Bizim gerzek organizatörlerimizde böyle tiplerle organizasyon yapıyorlar!E tabi koca grubu getirmek var,iki tane sürtüğü getirmek var!!!
ben de bu karılara gıcık oluyorum.bir de her hafta nme'de taş rock starlarla sarmaş dolaş resimleri çıktıkça daha da çok sinirimi bozuyorlar.katılıyorum bence de sürtükler.