-
bi problem çıkmazsa gelicemm
-
kıller ı tanıyan biri olarak bu buluşmanın son durumunun ne olduğunu bilmiyorum bi ara yapılmayacak falan dendi bi kaç arkadaşın yorumları yüzünden , umarım düzenlenir çünkü ankaranın böyle şeylere ihtiyacı var istanbulun gölgesinde kalmaktan sıkıldık artık ...
-
valla bende gelicem... birde grubumla beraber çalmak istiyoruz.. artık kım bakıyosa bu işlere bi cevap alırsak sevınırım...
-
tabrik ediyorum pes etmemişsin :) gelmeye çalışacaaam ok kendine iyi bak killer
-
iyi olur be bende gelirm sanırım 8-0 arkdaş felan eiwlallh
-
bizim eve yakın.ama sınavlar engelolabilir.ama gene de bigöz atarız.
-
samsundada olsun isterim böyle birşeyi :)
-
arkadaşlar bazı sorunlardan doalyı buluşma iptal olmuştu ama yeniden yapma kararı aldım bu haberi eskiden verdim o yüzden bazı değişklikler oldu ve buaraya yansımadı buluşma ile ilgili haberler yalnızca ankara buluşması kolonisnde olacaktır oaraya üye olarak ya da bana özelden mesaj atarak öğrenebilirsiniz
-
buluşma yapılıyo destekleniyo herşey var grup filan falan desteklemeyen istemeyen gelmiyo o kadar eğlenceli olacağı kesin hatta eğlenemessen şirket tarafından seni özel olarak eğlendirecez
-
KILLER, LÜTFEN UTOPYA BULUŞMASI İPTAL OLMUŞTUR ŞEKLİNDE ŞEYLER YAZMA.
ARKADAŞLAR, ÜTOPYA BULUŞMASI 21 KASIMDA GERÇEKLEŞİYOR. SAHNE ALMAK İSTEYEN GRUPLAR BANA MESAJ YAZABİLİRLER.
ALTERNATİF BULUŞMA DA YAPILACAK GALİBA.. BİLMİYORUM,, İSTEYEN YAPABİLİR TABİ.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
TARİH: 21 KASIM
YER: ÜTOPYA ROCK BAR(siyasal bil. fak. karşısı cebeci/ankara)