Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Efes Pilsen Blues Festivali 15. Yılını Kutluyor

• salmonella • 25 Kasım 2004 00:00 • #597788
    efes in sitesinden olduğu gibi kopyalanan bi haber...
  • Smarty • 28 Kasım 2004 00:00 • #597789
    Ve aynı zamanda Efes Pilsen' in medyada aynı bu şekilde yayınlanması için baskı yaptığı bir haber...

Eh ne diyelim ! Haberin aslı bizde :)
  • FeelTheBass • 4 Aralık 2004 00:00 • #597790
    Little Charlie & The Nightcats spr ama spr otesi kacırmayın derim
  • ChoseN • 15 Aralık 2004 00:00 • #597791
    Çıkan adamlar iidi. Özellikle Jerry 'Philadelphia' Ricks'e bayıldım. Ama millet adamı bön bön baktı. Harbi bluescular az sayıdaydı. Ben daha sağlam bi ortam beklerken içerde piyasacı insanların çoğunlukta olduunu görünce sıkıldım biraz. :( The Nightcats ve Little Charlie çok komikti. Adamların tipleri yeter zaten. :) Mighty Sam de iidi.
  • ChoseN • 21 Aralık 2004 00:00 • #597792
    Jerry Ricks sahnedeydi. Cahit Berkay da sahneye çıkana kadar herkes yemeklere yumulma vaziyetindeydi. Philadelphia insanları blues havasına sokabilmek için her şeyi denedi. (Millete el çırpın, söölediklerimi tekrarlayın şeklinde fikirler verdi yani.) Millet sıkıla çekine birşeyler yaptı tabii ama Cahit Berkay çıkınca sahneye herkes birden "huaaaaaa" diye bağırıp alkış tutmaya başladı. Sanki Philadelphia herkesi baymış da, millet daha tanıdık bi yüz görünce bağırmaya başlamış gibi hissettim.
    Millet öölece çoştuktan sonra konserler çeşitli çevrelerce dans partisi kıvamına getirildi. Ama çalınan şeyler ve sahne şovları iyiydi.
    Ben keyfime baktım olabildiğince. Müziği dinledim. Bedavaya aldığım litrelerce birayı ve patates kızartması yedim, içtim. (hehehe)