-
hiçbir zaman özürdilemekten kacmam, haksızsam ancak;
bi haber yapılmadan önce caplı bi arastırma yapılması lazım.
sadece haber eklemek için haber eklenmemesi lazım
en azından belli olmayan biseylerin kesinmiş gibi yazılmaması lazım
die düsünüyorum
bunu bize haber vermeniz güzel bir olay ancak bir o kadarda işin kolayına kacılmıs sadece cake in sitesinden kopya alınmıs
ne bilet fiyatları hakkında ne de konserin gerceklesecegi hakkında teyit etmek için bir bilgi alınmamıs
bunu elestirmektede kendimi haksız görmüyorum
-
tühhhhh ya kaçırıcam bu konseri:(
-
BİLGİ İÇİN İLGİNİZİ ÇEKERSE.......
VIP BİLETİ (Sınırlı Sayıdadır):60 YTL (60.000.000 TL)
TRİBÜN BİLETİ (Numaralı ): 35 YTL (35.000.000 TL)
SAHA İÇİ BİLETİ (Ayakta): 30 YTL (30.000.000 TL)
KAPI AÇILIŞ SAATİ 19:00 KONSER 21:00
Dünyaca ünlü topluluk CAKE yeni albümleri Pressure Chiefin tanıtım turnesi kapsamında 17 Şubat 2005 tarihinde konser vermek üzere İstanbula geliyor. "I Will Survive", "Never There", "Perhaps, Perhaps, Perhaps" gibi hitlerle ülkemizde de çok ciddi bir hayran kitlesine sahip olan grup, yenilenerek İstanbulun en modern kapalı konser mekanlarından biri haline gelen Akatlar Spor Kompleksinde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.
Istanbul Promotions organizasyonu, Tekel Birasının ana sponsorluğu ve Doritosun katkılarıyla gerçekleşecek konserin basın sponsoru ise Radyo Eksen.
Not: Konserde 18 yaş sınırı vardır.
Program :
19:00 Kapı Açılışı
21:00 Alt Grup
22:15 CAKE
Not: 20:00'da başlayacak Fenerbahçe-R. Zaragoza maçı dev ekranlardan gösterilecektir.
-
neyse 18 yaş sınırı varmış gözüm arkada kalmıyacak yani istesemde gidemeyecekmişim:)
-
hasktrr..........yas sınırı varmıs nese ıs davetıyeye kaldı
-
Cake hiç sevemedim kendilerini...
-
Cake gerçekten mükemmel bir performans sergiledi.Bir kere daha taptım adamlara.Ama nedense izleyiciler çok tepkisizdi.Yani insan bi sallanır ne biliym bi eşlik eder.Yani seyirci çok vasattı.İnşallah Cake bu seyirci yüzünden Türkiye'de konser vermeme kararı almaz,çünkü gene izlemek isterim.Akatlar spor kompleksi çok ters biryerde olmasına rağmen ses düzeni ve sahneyi görme şekli harikaydı...
-
konser beşiktaş akatlar kültür merkezinde biraz geç yazdım ama kusura kalmayın
-
Konser çok vasattı genel ambians olaraktan; sanki yeni çıkan bir ortaokul grubunu izliyor gibiydi herkes.yine de cake iyiydi.erkekler "no phone"da nerde vokal yapıcaklarını bitürlü anlamadılar??, baydılar şarkıyı.nerde o bizim zamanımızın konserleri?