Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Galactica @ Kemancı - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Galactica @ Kemancı - Taksim - İstanbul
  • Phish • 17 Ocak 2005 00:00 • #598863
    repertuardan bir iki şarkı söyler misin? mesela funk türünden ?
  • nue • 17 Ocak 2005 00:00 • #598864
    jamiroquai, george michael, stevie wonder gibi isimlerden şarkılar çalıyorlar.. keyifli..
  • pin • 18 Ocak 2005 00:00 • #598865
    iste bana neden istanbulda diilim dedirten hadiselerden biri. mutlaka gidin, galactica'yi dinleyin. cok eyleniceginize, super keyifli olucagina kefilim. ben de mi kimim? eski bir dost :)
  • juxy • 18 Ocak 2005 00:00 • #598866
    ben şahsen bizzat izledim grubu.. hepsini de çok başarılı buldum, süferler..ayrıca vokalist arkadası ayrı ayrı kutluyorum..performansını cok beğendim.ben kimmiyim..bir dost... ;)
  • oe • 18 Ocak 2005 00:00 • #598867
    Neseli bir grup. Grup elemanlarının herbiri kendi alanlarinda son derece yetenekli. Özellikle vokalin George Clintonvari renkli kisiligi gruba ekstra galaktik bir hava katiyor. :D Gidip izlemenizi öneririm.
  • sedamerve • 19 Ocak 2005 00:00 • #598868
    jamiroquai, george michael, stevie wonder caldıkları için süper olmalılar çok merak ettim kendilerini bir gün gidip dinlemek isterim özellikle de jamiroquai şarkılarını nasıl yorumladıklarını çok merak ettim
    çünkü jamiroquai şarkılarını çalıp söylemek çok kolay bir iş degildir:)
  • custek • 23 Şubat 2005 00:00 • #598869
    kemancıya indianstan sonra gelmiş en iyi grup denilebilir. final şarkısını sağdan soldan atlayan tipler söylüyo ama feneda sölemiyolar. evet bu grup iyi. olmasalar şebnem her çıktıklarında gelip seyretmez. bir tek kötü yanları madonnadan frozen i sölemeleri ! dedim ya indians tan sonra diye , ikinciliğe koymamın sebebi şebnemin onların sahnesine gocunmadan çıkmaasıydı... bunlarlada bigün söler umarım .
  • Phish • 19 Mayıs 2005 00:00 • #598870
    gidip izledim üşenmedim. hatta iki kez gittim:) çok beğendim tebrik ederim. yalnız vokalist böyle bazen duyamıyo galiba kulağını falan kapıyor. diğer elemanlar bu kadar profesyonelken öyle şeler pek güzel durmuyor sahnede. bir de rhcp nin around the world şarkısındaki bass tonu pek olmuyor. aklımda kalanlar böyle. diğerlerini zaten iyi yapıyorsunuz özellikle bon jovi nin its my life şarkısındaki back vokaller falan çok iyi.. bu arada ben hiç şebnem ferah'a rastlamadım iki kez gittim görürüm diye bir de:)))