-
umarım devamı gelir.amatör gruplarımıza destek vermeliyiz ki bu popüler denilen saçma sapan kelime yığınlarının arasından kurtulmak için önümüzü görebilelim.
-
süper bisi helal olsn düsünenlere...
-
gerçekten süper bir olay... bunun devamı türkiye'deki genel çerçevede rock piyasasını oldukça geliştirir. sadece eskişehir değil türkiye'nin birçok yerinde gerçekleşmesi gereken bir olay... helal olsun düşünenlere düşünüpte becerenlere...
biz elimizden geleni yapmaya hazırız...
ergin from CATASTROPHE
CATASTROPHE from DEATH CITY
-
bir gün süper bir türk grup çıkacaksa o eskişehirden çıkacak
ciddiyim
-
abi müthiş bir olay Türkiye'de böyle birşey olacağını duysam inanmazdım!
-
guzel bir organizasyon. bize dayatilan pop kulturune karsi, bizi biz yapabilicek bir olay. fakat grupların arasına knock out'u yazmayı unutmussun be ecolips..:)
-
Böyle bişeyi düşünmeleri çok iyi olmuş.Eskişehir her alanda gelecek vaad etmeye devam ediyor ne..İstanbul'u geride bırakıcak bir şehir varsa o Eskişehir'dir zaten. Helal olsun böyle grupların önünü açanlara..
-
ilginç ve değişik bir düşünce.....
bu albüme sahip olmayı isterdim, ama nasıl?
yolları açık olsun...
-
albüme sahip olmak isteyen arkadaslar!!!www.ertx.com dan bize ulasınbiz size albüm yollayalım, ya da albüme nasıl ulasabilceginiz konusunda yol gosterelim.
-
knock-out u yazmayı unutmuşuz arkadaşlar evet..özür diliyorum olur böyle yanlışlıklar diyorum..
albüm şu an eskişehir dışında bulunmuyor ama şu an eskişehir de işler çok yoğun gidiyo kısa bi süre sonra büyük şehirlerden başlayarak dağıtımı genişleticez..ama illa hemen ulaşmak istiyorum diyenler varsa www.ertx.com adresinden bize ulaşın kısmından bizimle temasa geçebilirler