-
ya beyler bayanlar bırı fıyatını soyleyemezmı su olayın?hıc aranızda bılen bırı yok mu?
-
leynn bu kacmaz harika.....
-
ohhhhhhhhhh abi nooluyor ya bi dennis chambers geliyor bi dave weckl geliyor! coştu buralar! ahhh..bir de slayer la opeth bi daa gelse!
-
İnşallah hem anti-nirvanacıların hemde nirvanacıların saldırısına uğramaz bu adam...
-
bu arada nirvanınınki Deva Gorhl muydu neydi... Yanlış hatırlamışım pardon..
Dave Lombardo, Dave Weckl, Dave Gorhl üçüde davulcu ben nabıyım :-)
-
dave weckl a da gidicem daha once kasımdaki dennis chambers a gittim ve neyazıktırki benden baska sehir dısında gelen yoktu konsere (antalyadan geldim taa) hadi bakalım haberlere yorumu yazıp aa geliyomus demek kolay davulcular lafım sizlere!!!!!!!! bu konserede gelmezseniz ayıp adam ayağınızın dibine kadar geliyor...........
-
aaaallllaah diyorum baska da bisey diyemiyoruuuum!!zaten dennis chambers'a bilet bulamamıştım:( buna mutlaka gitmeliyiiiim!!
-
Wishbone Ash konserinde görmüştüm afişini, gözlerim yuvalarından fırlamıştı!!! Dennis Chambers üstüne mis gibi gidecek. Arkası gelsin diye umalım, kaçırmayalım...
-
ankara diyosun evinede gelsin bari.ben izmir'den gidecem gene.
gene yollar göründü bana eheh.
bir de garibaldiyle akirajimbo gelse üffffff
-
Allahım bu günleri gördüm ya şükürler olsun , gözümüz baterist görsün basör görsün jazz görsün oh oh