Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock 2005 :: Kollar Sıvanıyor

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock 2005 :: Kollar Sıvanıyor
  • camlicagazoz • 16 Şubat 2005 00:00 • #599682
    Taksimde İstiklal caddesinde toplantısını yapıyoruz..
    Kampanyasına şimdiden başlamak istiyoruz ki öncekilerden çok daha iyi bişi yapalım...
    Web sitesini de konuşacağız toplantıda...
    Katılmak isteyen herkese açıktır toplantı..
    Şuna toplantı da demeyelimde sohbet diyelimm daha iyi olur..
  • Hippies • 16 Şubat 2005 00:00 • #599684
    erken toplanılması bende mantıklı
    gecen senekı gıbı yumurta dayanması olayına donmesınde:))
    gelecek grupları sormak festıvalın mantıgı ıle hıc uyusmuyor
    cola colaya karsı festıval var gıdılecek:)))
    rock sisede durmaz:)))

herzamankı gıbı orda olucaz

rock<<<kadıkoyde nası cosmustuk yaa:)))
    biz anti-anti-antikapitalistiz..:)))

Destruction Fuck You Usa
    he he
    Napalm Death Nazi Punks Fuck Off
  • bilgehan • 16 Şubat 2005 00:00 • #599685
    umarım ases grubu olarak bu organizasyonun bu yıl ki ayağına katılabiliriz ve türkiyede grunge 'ın yapılabildiğini insanlara gösteririz
  • Jese_James • 16 Şubat 2005 00:00 • #599686
    her sene oldugu gibi yine coca colayi amerikayi ve emperyalizmi protesto etmek ve hosca vakit gecirmek icin mutlaka gelecegim ve cadirmi kurucam ve inaniyorumki bu sene daha guzel olucak. simdiden tesekkurler...
  • Nofx • 17 Şubat 2005 00:00 • #599687
    Şu olayıda hiç anlamam he amerikaya onca b..k atarsınız..!bu mesajları yazanların bence hepsi coca cola'yı büyük bir zevkle içiyorlar..Altınızdaki her b.k amerikan malı yok emperyalizm yok bilmemne.!Türklere destek derseniz o zaman yanınızdayım.Ayrıca festivale de destek veriyorumm..!
  • LeoBrower • 17 Şubat 2005 00:00 • #599688
    Bu festivalin düzenlenmesi çok faydalı ve amacına uygun görüyorum.Bu sene de çok güzel geçeceğini biliyorum.Bu arada yorum mesajlarında 'fuck you usa' diyip amerikanın emperyalizmini eleştirilmez..Böyle kişileri zaten amerika emperyalizmi çooktaaan ele geçirmiş,alt kültür oluşturmuş..Yorum yazarken akıllı yorumlar yazın...
  • camlicagazoz • 17 Şubat 2005 00:00 • #599689
    Bİ ŞEYLER YAPSAK...
    Belliki hepimiz internetle ve sokakla haşır neşir insanlarız. Barışarock ilk toplantı çağrısını gören duyan bilen arkadaşlar ulaşabildikleri herkese ulaşsa mailler atsak, ve varsa başka sitelerde ve forumlarda bu toplantıyı duyursak ne dersiniz...
    Ancak böyle çok insanın haberdar olmasını sağlayabiliriz..
    Bu arada ilgilenenler için Cumartesi ( 19 Şubat) Taksim Hill Otelde
    Uluslararası savaş karşıtları buluşması var, herkesin katılımına açık.. 12'den 18.00'a kadar sürecek bir çoğumuz orada olacağız..Muhtemelen elimizde el ilanları, Barışarock için çağrı dağıtıyor olacağız..
    Gelenlerle görüşebiliriz...
  • MyRtHa • 17 Şubat 2005 00:00 • #599690
    sonunda bizim festivalimizden bi haber alabildik!kaç zamandır dört gözle barışarocktan bi haber gelir diye bekliyoruz..neyse bu çağrınız ne mesajınz beni çok mutlu etti ama benim daha çok merak etiğim konu barıiarockın sitesinin ne zaman açılacağı.Bu işle kim ilgileniyosa duy sesimiziii!!!:)
  • D-Ozan • 17 Şubat 2005 00:00 • #599691
    tüm anti-emperyalist rockçıları bekliyorum BARIŞAROCK SAVAŞARAK KAZANILACAK ANLAŞILAN
  • soldier55 • 17 Şubat 2005 00:00 • #599692
    bu sene yıkalım ortalığı anlasınlar birlik beraberlik nasıl oluyo geçensenekinden daha güçlü bir organizasyon olsun yeter gruplar harika zaten gösterelim güçümüzü BARIŞA ROCK bu diğer festivallerle karışmasın...............