-
arkadaslar sakin olalım :) bırakın herkez parasına baksın olayı görmüyormusunuz yahu :) bence "leylim ley" ile katılsaydık veya "evladım seni harbiden leylekler getirdi" adlı bir şarkı yapılsaydı daha inandırıcı olurdu..sevgiler bol kazançlı aranjeler :)
-
Gerçekten büyük bir rezillik. Biri bana bu ilginç vakayı nerden bulacabileceğimi söyleyebilir mi??
-
100 yıl da bir Sertap Erener gibisi gelir..Sertap ' a verselerdi bu besteyi okurmuydu..isterse ozan yapsın isterse garo yapsın bana göre iyi bir solist ve yorumcu bu şarkıyla değil yarışmaya bi odadan bi odaya gidemez .....
-
Ukrayna Sertab'ı örnek alarak 1. oldu...
Bilmem anlatabildim mi....
-
Ozy güzel espiriydi:))
-
neyse ya seneye insan gibi davranıp işi bilen birilerine verirler artık heralde
-
ozan çolakoğlu hayallerimi yıktı :((((((((((( bu söylediklerine gercekten inanıyormu acaba ?????
-
hem sonra neden ilk 5 e girmeye çalişiyoruz diyorsunuz utanmadan ..yarişma 1. olmak için yapılmıyormu.gelin bizim bahce de mangal yapalım 3 kişi bari ilk 3 e girin hahaha 3 dk dinleriz sizi gönlünüz olsun die o kafayla belki çekilirsiniz hahahahaha..:)
-
fuck the systeMmMm....
Make loveEeEe...
-
mahuahuahu papirus güzeldi espri :)
ozan çolakoğlu acaba yarışmadan sonra ne diyecek..
bu yarışmada şike var falan mı diyecek ya da benim sözlerim yanlış anlaşıldı ben ilk 5 değil son 5 demek istemiştim mi diyecek ne diyecek zuahuahu :)