Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sonic Youth @ İstanbul & Ankara

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Sonic Youth @ İstanbul & Ankara
  • blade3 • 31 Mayıs 2005 00:00 • #601303
    sonic youth konserinde.... tüm athena ekibide oradaydi... hakan abimizde yatas reklaminda oynayan zenci sevgilisi ile dans edip durdu..
  • jitane • 31 Mayıs 2005 00:00 • #601304
    konser harikaydi......ama athena hakan'in yanindaki melez manken görsel harikaydi....ankaradan bu konser için geldik...saklikentte tekrar bulusalim...
  • Bayan Ariza • 31 Mayıs 2005 00:00 • #601305
    Sonic Youth - 30 Mayıs 2005 - Maslak Venue

Grunge Forever! Ne konserdi be...hala rüyada gibiyim. Kim Gordon'u, mini eteğini ve gitar çalışını gördüm en önden, daha ne olsun? İlk kez kapıların erken açıldığını ve grupların zamanında çıktığına şahit oldum. Ayyuka'yı izlemedik. Replikas'ın ortalarında son derece kıyak kafayla mekana girip en öne çöreklendik. Kısa bir bekleyişten sonra çıktılar çaldılar..bizi darmaduman ettiler
    Evet Sonic Youth'u da izledik. Grunge'in ölmediğini Pearl Jam konserinden sonra bi kez daha gördük...

Aşağıda rumblefish'ten arakladığım Setlist var.

i love you golden blue
    stones
    pattern recognition
    unmade bed
    eric's trip
    schizophrenia
    white cross
    bull in the heather
    catholic block
    mote
    new hampshire
    rain on tin
    kool thing

-1.bis-
    the empty page
    drunken butterfly

-2.bis-
    teenage riot
  • kdakan • 31 Mayıs 2005 00:00 • #601306
    en güzeli konserden sonra kulaklarımda kalan arı vızıltısıydı. sonrdaki uzun feedback şovunu da yapmasalardı heralde 5. bise kadar alkış kesilmiycekti:) sonic youth grungedan 10 kat güzel birşey iyi ki onlar daha ölmediler 20 yıl daha müzik yapsınlar. ve umarım tekrar gelirler.
  • delibozukkedi • 1 Haziran 2005 00:00 • #601307
    umarım bir daha...
    ankaradaki sonic youthlar adına üzgünüz...
  • rialto • 27 Haziran 2005 00:00 • #601308
    insallah diger gruplarda bu konserden cesaret al1p gelirler. bi pavement izlesek fena olmaz yani. aradan 1.30 ay geçti ben daha yeni yaz1orum çok muhte_em bi konserdi. para bulup gidemeyenler için üzücü.