-
green day i 4 gözle bekliyorum...rockistanbul olmadı başka bir festival ,ama bu yaz..!!
demedi demeyin, tre cool la konuştum,kendisi dedi..artı tüm bayanlara selam ediyormuş..!!
-
ya böcü harbiden geliyormu him kalbime indi valla
-
leziz. dogrusu megadeth'in venue'deki muhtesem konserini animsiyorum da..tekrar gelseler yine giderim..mark lanegan ve tayfasina ise zaten hastayim.."keske" diyorum baska da bir sey eklemiyorum:)
-
efendiler,an itibariyle rockistanbul açıklamasına göre megadeth gelen gruplar arasındadır..
21 haziran 2005..hayırlı olsun...
-
holley be megadeth kesin olarak geliyor..
yüce rabbim senden şudur ancak emelim
ölmeden dünya gözüyle metallica ve iron maiden da görelim
-
bu arada buraya him geliyor diyen arkadaşlara şunu demek istiyorum..
dave mustaine him in hipersonik ultragay vokalistini gördüğü yerde öldürür !! aynı şekilde bizde nefret ederiz him den..him in gelicek olması sevindirici bir haber değil sinir bozucu üzücü bir haberdir..müzikal kaliteden yoksun birbirinin aynısı şarkılardan oluşan gruplardan nefret ederiz !!
-
ya ölmeden bi izlesem mustaine zaten inşallah kolpa değildirde bi gelir doyadoya müzk dinleriz
-
megadethi 7 subatta manchesterda canli izledim. 99da maslak konserine de gitmistim orda hayal kirikligina ugramistim ama manchesterda inanilmazdi.. supriz ongrubun diamond head olmasi ayri bir guzellikti.
gecen sene queensryche gelmisti bu sene megadethin gelmesi supriz olmaz.. yalan haber oldugunu zannetmiyorum.
-
"Noooluyo layn" diyesim geldi bir an, kesin olanlar Tori Amos, Slayer, In Flames, Dream Theater, Overkill, büyük ihtimal olanlar Green Day, Megadeth, Manic Street Preachers, Franz Ferdinand!!! MSP ile pek ilgilenmem ama diğer hepsine gideceğim. 3 Temmuz Vakası'nda ise Dream Theater'ı tercih edeceğim. Öf iyi para harcayacağız bu yaz ya!!! Rockistanbul, büyüksün!!!!!
-
birisi zakk wylde geliyo demis.. dogrulugu varmidir arkadaslar.. kafayi yiyorum su anda sevincten... bi gelsin söz 3 cuma üstüste camiye gidicem :)