-
Tum müzik camiasının başı sağolsun. Tanrı'dan ustaya rahmet geride kalanlara baş sağlığı dilemekten başka ne gelir elden. Muzik galaksisinden bir yıldız daha kaydı/kayboldu gitti.
Ölüm Hak Miras Helal!! Şimdi bu sutanın biz genç muzisyenlere bıraktığı bu mirası daha iyi değerlendirmenin zamanıdır. Eğer yarım kalan bir şeyler varsa bunları tamamlamak gerekir. O'na yakışır şekilde....
-
:( Allah rahmet eylesin.. :( çok çok çok büyük bir kayıp! hepimizin başı sağolsun.. tüm iyiler gidiyo teker teker..
-
Allah bol bol rahmet eglesin nediyeli Turkiyenin basi sagolsun :((
-
sezen aksu yine komalara girmistir
-
şok geçiriyorum. tekrar tekrar okudum inanamıyorum. bu kadar genç yaşta bu kadar mükemmel müzisyeni kaybetmek.. şok şok şok..
-
varlığı güzeldi...pencerelerini kapattı.umarım yattığı yerden şarkılarını duyuyordur.
müzik onun yokluğunda ağlıyacak...
-
dondum kaldım.. sezen aksu'ya sarılmak istedim bi an, ama geçti nokta, hatta ünlem tüh
-
Çiğdem i ile cennette buluştu ... gerçek ve çok güzel bir aşkın sözleri
"Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
Nerde nasıl yaşarım bir de bana sor
Evlerin ışıkları bir bir yanarken
Bendeki karanlığı gelde bana sor
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
Nerde nasıl yaşarım bir de bana sor
Ak düşen saçlarımı tel tel sayarken
Bunca yıl nasıl geçti gel de bana sor"
-
OKUDUĞUM ANDA ŞOK OLDUM.aMN ALLHIM NOLUYOR DÜNYA.bEN BU ADAMDAN DERS alamadk ya!!!
Abi adamı çok seviyordum be.Hababa olarak özleyeceğiz seni melih abi.Senin gibi birkaç adam daha olsaydı müziğimiz bir numara olurdu
Ciddi seni özleyeceğiz.
HOŞÇAKAL!?.
-
Allah rahmet eylesin