-
Beni Bırakmayı dinledim.Beste çok iyi yalnız;çalarken stüdyoda olduğunuzu unutmuşsunuz.Yani konserde eyvallahta,stüdyoda böyle olmas.Birde parçanın başını(yavaş olan kısmını) başka bir grup,2.kısmınıda(hızlı olan kısım) başka bi grup çalıyo gibi.Eğer gerçektende öyle olsaydı 2. grup daha iiderdim:-) anladınız siz!...
Yani bu yavaşdan hızlıya geçiş olayını günün5-6 saatini Iron Maiden dinleyerek giderebilirsiniz.Sonuç olarak beste baya iyi.
-
açıkçası solist beni bırakma adlı şarkıda bir bölümde acayip bi ses çıkarıyo...hiç hoş değil...ancak beste güsel...birde elektroyla bass aynı uyumu sağlayabilmiş olsa...neyse başarılar elbette...daha çok çalışmaa!!..
-
Beni Bırakma'yı dinledim.Müzik gayet güzel,daha iyide olacaktır.Yaratıcı bir hava var sizde,fakat şu sözler ne öyle :) Bu ülkede yaşayanlar daha iyi sözler yazabilir,harbi yazabilir.
Bu müziği yaratabildiğinize göre,sizden daha iyi sözler çıkabilir diye düşünüyorum.
-
güzel bir başlangıç...bestelerin daha akılda kalıcı olması için vokalin daha forte söylemesi lazım,ayrıca söz yazma konusunda çalışmalara devam...
-
megadeth hayranı olduğunuzu vokal sesiyle apaçık ortaya çıkarmış sanki
-
güzel olmuş ilerde daha iyi yatırımlarla daha güzel olucağına eminim, bence çok güzel bir başlangıç olmuş. başarılar dilerim...
-
bence gitaritleri iyi tebrikler arkadaşlar ben d inşallah demo yapacam ama tek başıma bateri bass gitar org vokal inşallah hepsini ben yapacağım . neyse bence başarılı arkadaşlar
tekrar tebrik ediyorum
-
arkadaşlar tekrardan sağolun.. bu kadar yazıyorsunuz hiçbiri boşa gitmeyecek emin olun..
-
Grubun "Kaç" parçasını dinledim ve gerçekten beğendim.. Gerçekten iyiler.. Solo gitarist(***), davulcu(**), basçı(**) gerçekten iyi.. Kaç parçasının başında bas ve kick çalmış ya orda basın tonu çook hoşuma gitti.. sololar çok iyi.. Davulcu twinları felan iyi kullanmış.. Grup da oturmuş.. Söylemeden geçemeyeceğim parçadak tek düzelik yok.. Farklı farklı bölümlerin olması çok güzel ya. Ama söylemem gerekiyor.. Vokal arkadaş kendini biraz daha geliştirirse çooooook daha iyi olur..
-
daha iyi olabilir başarılar