-
bakalım denize kimler atlayacak :)
-
çok saçma bir organizasyon..
-
çok yenilikçi bir organizasyon.. vay be diyorum.. şu organizasyon mutlu sonla biterse bidaha vay be..
-
alet edevatı sabitleyin... ;)
-
bu çıkan grupları dinleyen bilen var mı ? ben anason u galiba bi ankette görmüştüm :) hatta şu an gene görmekteyim
ucnoktaondortb sorar:
Anason?
Süperler!!
Ha şu ex'te çıkan grup, değil mi?
Dur bi anason.garaj.org dan bakayım.
Rakının içindeki şey işte, zorlama!
-
anasonu itü gemi inşaataki partide dinlemiştim gecenin en iyisiydiler...iyi eglendiriyolar;ronin uzun zamandır piyasada olan guplardan gayet başarılılar;)conserveyi ilk kez duyuyorum...
-
Tekne işi çok sakat göründü sanki bi an gözüme. Alkol ve deniz ne zaman bu kadar yaklaşsa geceyi ıslak kapatır bi sürü kişi genelde. Ama çok yenilikçi ve cesur bi organizasyon umarım gelebilirim ve umarım güzel bi iş olur.
Gruplardan da anason u bilirim, hem de iyi bilirim :) Bi süre önce itü gemi inşaat fakültesinde izledim en son, vokalleri değişti sandım çok şaşırdım. Meğerse o yeni vokal değilmiş, saçını kestiren bir Fatih'miş :) Neyse iyi eğlendirirler iyidirler hoşturlar sonuçta.
-
matt umarim iyi gecer benim icinde bi tane MUSE calarsınız : )
-
kamara kiralayıp konaklayabiliyormuyuz gece:) ??
-
abi valla orjinal bi fikir teknelerde rockcıları görmeye pek alışık değildik!! hep tiki tayfası... nereye kadar biraz da biz cıkaralım boğazın tadını :P 15 ytl fena da değil!!