Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Guns N’ Roses - Chinese Democracy

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Guns N’ Roses - Chinese Democracy
  • biracaipadam • 3 Ocak 2006 00:00 • #604135
    Yeni SOLOCULARI cinsin teki , ben sevmedim SLASH gibi herif gitti :( GNR SLASH gidince Bitti zaten, SOLOLARINDA RUH YOK yeni Cinli solucunun : <
  • grungesnotdead • 14 Mart 2006 00:00 • #604136
    tam bi sene geçmiş ama bu sene kesin çıkıcak gibi şu martın sonlarına doğru harika bir albüm olacağı kesin eski guns gibi olurmu bilmem ama son yılların en güzel şeyi olcağı kesin i.r.s better ve twat ın demoları internete sızdı gerçekten harika şarkılar özellikle there was a time sololarıda harika... sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Rockonandon • 20 Aralık 2006 00:00 • #604137
    6 Martta çıkıyoooo....
  • all_eyes_10_me • 23 Kasım 2008 00:00 • #604138
    Dinledim, gayet iyi albüm...
  • cointreau • 28 Kasım 2008 00:00 • #604139
    Axl'ın insan olmadığını kanıtlayan bir albüm. 13 senenin ardından bu ses nasıl aynı kalabilir ?

Resmen hayranlıkla ağzım bir karış açık dinledim albümü. Adamda inanılmaz ses var kabul etmem gerek (: Albüme gelince zor sindirilebilecek bir albüm Slash'lı ve Izzy'li kadroya alışkın bizler için. Ama bir kaç kez dinlemeyle atlatılabilir sanırım. En azından bana göre. This I Love isimli parçası cidden albümün en belirgin parçası. Mükemmel bir ballad. Axl Rose gerçekten dünyanın bize sunduğu nadir yetenekli müzisyenler biri. Herşeye rağmen (:

Psikopatlığına bir örnekte vereyim görsel olarak..

http://www.youtube.com/watch?v=pomIFCkmHX8&feature=related