-
ya dostalarım şimdi hangi okuldan öğrenciler geliyor gelenlerle orda bi tanışalım ok
-
Chaosland olarak Franco Fete 2005 de sahnedeyız.. (St. Joseph)
-
bu konser mükemmel olucak eminim kenan doğuluyu çok aşağılamışsınız sonuçta o da bi gitarist bu arada şu bilet olayı gerçekten ayıp ne yapalm yetkililere burdan sesleniyorum yazık günah
-
ertan(good_holidays) arkadaşıma katılıyorum.çok güsel yorum yapmış...kanka çok eğlences orda yaws:)....öss den sora millet coşcak:)...kanka nede olsa bisim ÖSS derdi YOK!..yaw bis çok şaslııs bea:)..ne de güsel ettik o okula girmekle;)..........
Herkese iyi elenceler & tatiller:)...............xxx
-
ya yuh herşey iyi güzel gelmekte istiyorum ama ulan 25 milyon çok fazla diilmi
-
arkadaslar ste pulcherie falan katilmiyor yalan ne alaka bizi yazmislar anlamadim
-
Liseliiii vardi yaaaa..aghhh o liseliiiii... eheh
-
Kenan doğuluda orda playback yapmaya gitmiştir yiyecek yiyen insnalar istifra edip midelerini boşaltsınlar die özel tutulmuş bence
-
Arkadaşlar 18 ne alınmış ayın hangi ileri zekalı yaptı bunu bilmiyorum herhalde bilet satışları azdı aslında bole bi organizasyonda normaldi 30 ytl ama millet ilgi gostermemiş demek bu ayın 18 alınmasıda salakca ben öss ye gircem 19 da ayın gelcem orda gece kafayı dağıtcam kayışdağı arif paşamıdır nedir herneyse ilk okulunda 09 30 hayatımın en onemli sınavı oss ye gircem bu organizayno tarihi çoksaçma yetlililere duyrulur
-
Arkadaşlar organizasyon 18.06.2005'e ertelenmiştir. Sanırım Kadıköy Anadolu Lisesi Duman, Kurban ve Kargo'yu getirince hem de biletler 10 milyon daha ucuz olunca hem de 11 Haziran gibi daha mantıklı bir zamanda olunca Kenan Doğulu aç kalmış...