-
vokal hariç şarkıları beğendim..
-
enstrumantal kısımlar guzel gercekten senkronize iyi seyler bulmussunuz beraber calısırsanız boyle cok guzel seyler yapabilirsiiniz ama metal kalıplarına sıkısmamaya calısın derim kendi adıma
basarılar
-
simdi indiriyorum.bakalim nasillar..?turkce sarkilari yok mu bunnarin yau?ehue bi de entrumantal cikarmis butun sarkilar.g*t olurum o vakit..
-
gitar biraz geride kalmis.vokal berbat.dinnerken 'allahim nerdeyim ben?' dedirten bi ses.boyle sarki yapan bi dolu herif oldugunu da dusunursek cok fena..
-
Başarılar Arkadaşlar...Yolunuz açık olsun...
-
bu çocuklar daha çok genç,bu yaşta demo çıkardıkları için tebrik etmek lazım,yürüyün be koçlarım kim tutar sizleri.
yanlız şarkılarda bazı armonik hatalar var,e onları da zamanla aşıcaklardır.
-
Valla bu demo cok aceleye geldı.O yuzden vokal ıle ılgılı tum kotu elestrılerınızı kabul etmek zorundayım.Bu vokal grubun yenı vokalıydı ve kendısıyle daha hıc prova yapmamıstık.Ailevi bi sebepten dolayı memleketıne gıtmıstı.Geldığı gıbı de kayıta gırdık falan.Adam surasını şöyle söyle dedik.Söyledi.Yanı buna gore bence ıyı bır performans.Ama genel olarak bakarsanız haklısınız tabı.İkinci bir demoda hatamızı telafi ederiz...
-
hemen hata mata kabul ediyolar.aa ne sevimlilermis eheh..
-
Haklı oldugunuz ıcın ederiz tabi..
-
Gercekten enstrumantal olarak hic fena degil. Keske vokalinizle biraz daha calisip yapsaymissiniz demonuzu. Yine de bu yasta...tebrik ederim!