-
Süper olmuş böyle bir şey bekliyodum açıkçası offspring'ciyiz
-
iyi
daha iyi olabilirdi..
-
cok iyi bir toplama album ama keske the meaning of life olsaydı keske
-
hit that olmasaydı keşke..Ama genel olarak iyi toparlamışlar..ŞArkıalrı yenidenmi yorumlamışlar eğer öyle değilse para verip almam her albümleri var bende..
-
Want You Bad olmayacak diye çok tırstım, ama rahatladım görünce. Million Miles Away de olmalıydı bence ama. Yine de iyi...
-
Gayet iyi olmuş.Aslında Offspring'in bütün şarkıları mükemmel ama bu kadarı da kafi be!
Sadece Self Esteem olsaydı da olurdu.Ben alırdım :))
Dünyanın en iyi şarkısı nerdeyse
-
gerçekten de meaning of life ve i chooseun olmayışı sinir katsayımı arttırdı ama sonuçta greatest hits en iyi şarkılar değil. bu arada bir police coverı vardı ama yapmamışlar abilerim. yine de iyi hoş. tüm hayranların alması gerekir...
-
şuna bir açıklık getirsek, şarkılar yenidenmi kaydedilmiş.yoksa eski kayıtlarımı toplamışlar? hit that olmasaydı olurdu,daha iyi şarkıları var onun yerine...
-
albüm çok bomba olmuş, adamlar nerdeyse bütün kral şarkılarını bu albümde toplamışlar, bi kaç parça hariç. hoş zevkler tartışılmaz tabii ki. Ben beendim falla eğlenceli rock'tan keyif alan herkeste bulunması lazım derim ben...
-
yeni yorumlar diilse almaya gerek yok.hepsi var zaten.bi tek can't repeat i indirmek gerekcek