Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Roxy Müzik Günleri Sonuçlandı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Roxy Müzik Günleri Sonuçlandı
  • Pastorius • 20 Mayıs 2005 00:00 • #605448
    ödül alan,almayan tüm grupların eline sağlık.... gevendenin müziğini beğendim fakat "bunda distorşııııınnn bile yokken bize ödül vereceklerini düşünmüyoduk"gibi zavallı bir açıklamayı beklemiyodum...
    herkese kolay gelsin....
  • rınt55 • 20 Mayıs 2005 00:00 • #605449
    roxydeki soundcheck muhteşemliğini rint üzerinde çok iyi kanıtladı.bir grunge grubu ancak 2 gitarı birden kısılıp drum and base haline bu şekilde getirilebilirdi. önemli olan yarışmak değil saygısızlığın kurulan bu cümlenin ilk hecesi olmasıdır.yinede güzel bir deneyimdi .teşekkür ederim .murat
  • endymon • 20 Mayıs 2005 00:00 • #605450
    Lütfen Gevende'ye haksızlık edilmesin.Adamlar birer müzik adamı ve hak ettikleri ödülleri aldılar.Burada geçerli olan kıstas müzikalite ise ödüller yanlış adrese gitmedi, rahat olun..Konseptlerinin rock soundundan biraz uzak olması, onların bu yarışmada derece almalarını engellemesi için bir sebep değil.Kaldı ki yukarılarda yapılan yorumlardan birinde böylesine ezik bir açıklama beklemezdim gibilerinden bir şeyler söylenmiş.Orada tam olarak söylenmek istenen hard rock sınıflandırmasında müzik yapmadıkları için birinci olmayı beklemedikleri idi.Gevende son zamanların en parlak ve böyle bir takdiri çoktan hak etmiş gruplarından..Tekrar tebrikler arkadaşlar....Tabii diğer grupları da tebrik ediyorum...
  • Bealtaine • 21 Mayıs 2005 00:00 • #605451
    Bakıyorum bu haber ana sayfadan kalkmış bekçi bey ??! Ne iş, kimleri rahatsız etti burdaki yorumlar ?...
  • Vanant • 26 Mayıs 2005 00:00 • #605452
    bırrr.. bir roxy lay lay lom (djıınn Djjınnn) günleri daha sona erdi.
    butterfly project'e bizi ısıttığı için teşekkürler.kazananlara da tebrikler.umarım satarlar..
  • zip pokran • 14 Haziran 2005 00:00 • #605453
    MAT ve Ruj u biliyorum ikiside süperler cidden bi sene önce Deja-vu'nun sadece göbek attırarak birinciliği kazanması beni biraz düşündürmüştü ama MAT ikincilikte kaldıysa bu sene Gevendeyi bilmiyorum ama o da muhteşem olmalı..
  • Nofx • 23 Ağustos 2005 00:00 • #605454
    Olay dejavunun göbek atması değil..Bu çok açıktır böyle organizasyonlarda alternatif olan gruplar iş görür..O zaman dejavu alternatifti o kazandı..Yani siz devam edin piyasa parçalar çalmaya olursunuz birinci :P
  • Leviathan • 25 Eylül 2005 00:00 • #605455
    ya bu roxy müzik yarışmasını geçen sene izlemiştim; de javu gibi bir grubu birinci yapan jürilerden oluşan müzik yarışmasının ne kadar sağlıklı olacağını bilemiyorum. burada kesinlikle de javu yu kötülemiyorum, kimse yanlış anlamasın. bu yılkini de izlemedim ama zaten tüm müzik yarışmaları abuktur; müzik, spor gibi rekabete döneşecek bir hadise de değildir, keşke kimse katılmasa -zaten iyi gruplar da katılmıyor sanırım bir mat var iyi olarak bildiğim- neyse yahu kimse üzülmesin ödül alamadık diye hatta sevinsinler..