-
aha adamlarim!pegasi olunca hemen indirilir dinlenir.bu vokal vasfini almis herifin sesine bi turlu alisilamaz.bu sarkinin girisinde sarkiyi anathema'dan dinlemeye alisik oldugum icin garipsenir ve hatta 02.25- 02.55 dakikalarinda sese gicik olunur.gicik eden seyler bazen ceker ya adami..muptelasiyiz..
-
Çok güzel bir cover olmuş ama Vincentın o süper ingiliz aksanını yakalamak yerine kendi tarzıyla şarkıyı söyleyen vokale alışamadım..heralde bu yüzden cover deniliyor=) başarılarınızın devamını dilerim..
-
kayıt gercekten cok kaliteli olmus bence bu kadar iyi beklemiyordum, ama vokaller gerçekten cok geride vede zayıf
ve davulun tonu biraz rahatsız ediyor(ufak bir ayrıntı);)
genelde cok basarılı bir cover olmus gruba basarılar
-
kardeşlerim benim yolunuz açık olsun..cover beyle yapılır işte...ama sarp a söleyinde logoyu zenginleştirsin..bi de artık mümkünse eve urasın ya da eşyalarını toplasın..:))
-
vokalleri yapan olarak vokali ben de beğenmedim ne yalan söyleyeyim :) yerinde mazeretlerim olsa da,eğer kaydı koyduysak bir kere yapacak bir şey yok tabi,beğeninize sunmuş oluyoruz,eleştiriler için çok sağolun,gayet yerinde tespitler..
teşekkür ederiz..