-
kesin katılıcaaamm...
-
grupları yarıştırmaktan bıkmadı insanlar..gruplar da yarışmaktan bıkmıyor ne yazık ki...
-
saklikent de nerden kazancani sasirdi..
-
black metal e iş vermezler orda kesin
-
Çok iyi ya böyle yarışmalar sayesinde birçok amatör grup kendini ortaya koyma şansını yakalıyor daha da çoğalır umarım,Roxydeki gibi acaba Rock And Win'de de Türkçe sözlü müzik yapanlar daha mı avantajlı olucak onu merak ettim,yani bu çıkıcak toplamaya yabancı sözlü müzik yapan grupların dahil olma şansı var mı ?
-
abi bence gayet iyi bir organizasyon amatör gruplar için harika bir fırsat gerçi roxy midir ne haltsa o tarzda olacaksa hiç olmasın daha iyi
-
17 Yaşında Rock çı olmak zor :)
-
rock o kadar acaip bi kavram olduki bizim ülkemizde...murat kekilli denen herifte rock yapıyo,şebo da rock yapıyo..saçmasapan sözler yazılıp bi iki distortion koydun mu rock müzik oluyomuş buralarda...böyle saçmalıkların yer ettiği bizim ülkemizde haluk,kekilli,pamela,aslı maslı falan örnek alınarak beste yapılıp yarışmalarda birinci olunup bizim sinir sınırımız zorlanacaksa OLMASIN BÖYLE YARIŞMALAR!!ROCK BUNLARI KABUL ETMEZ!!ROCK MÜZİĞİN AŞKLA MEŞKLE KAŞARLIKLA TÜRKÜYLE İŞİ OLMAZZZZ!
-
en hızlı besteyi ben yaparım nedir ya yarısma neye gore kime gore???
-
popstar yarismasinin sonunda da ilk 10 a karma album yapilmisti...merak ediyorum acabaa isin icinde ercan saatci varmi???
bu arada satann arkadasimizin rock muzigin kitabini yazdigini biliyomuydunuz.
ahkam kesmesi kolay oluyo galiba kimlerin rock ci olup olmadigi konusunda abuk subuk konusmak falan...
soz gumus se sukut altindir...