-
Bütün desteğimizle Şebnem Ferah'ın yanındayız.. Bize katılın Şebnemciler.. Onsuz 1 gün mü? ASLA!!!!
Saygılar.. www.sebnemferah.biz Organization Supervisor
-
bütün amacımız onun için herşeyi onun için yaptık yapacağız da burda bulunan tüm Şebnem Ferah hayranlarınıda yanımızda görmek bizi mutlu eder... Supervisorımızın dediği gibi
Onsuz 1 Gün Mü? ASLA...
SebnemFerah.BIZ Ekibi İyi Günler Diler - siyah - Site Admin
-
28 Temmuz 2005 Parkorman...
şebnem ferah albüm tanıtım konseri..
-
albüm ciddi ciddi çıkıyor...Heyecanlanmaya başladım "Can Kırıkları" 5 Temmuz'u iple çekiyorum
-
ya şurda 2 gün kaldı ama bu 2 günde sabırsızlıktan ölmezsem iyi!!!bu arada weblebi'ye bi uğrayın orda albümle ilgili bişeyler var;)
-
4 Temmuz - Pazartesi ''Can Kırıkları'' isimli albümünü de Pasaj müzik etiketi ile müzik marketlerden temin edebilirsiniz.
www.sebnemferah.biz ekibi olarak orada olacağız ve bir Rock'n Coke zirvesi yapacağız. HEP BERABER DİNLİYİP, HEP BERABER SEYREDECEK VE HEP BERABER EĞLENECEĞİZ. Ayrıntılar forumlarda. Tıklamaya da bekleriz.
SebnemFerah.biz Supervisor
-
işte budur işte beraberlik ve Şebnem Ferah sevgisi... Rock' N Coke ta www.sebnemferah.biz zirvesinde tüm Şebnem Ferah hayranlarını bekliyoruz... Supervisorımız zaten gerekli açıklamayı yapmış:)
Hepimiz yani BIZ www.sebnemferah.biz oradayız sizleride bekliyoruz şebocular...
SebnemFerah.BIZ Ekibi adına siyah - Site Admin
SebnemFerah.BIZ Şebolu Günler Diler...
-
ya biletler bitti mi, biri acil cevap atabilir mi? lütfeeeeen!!!