-
electra ve Madden_GurL:
siz kimsiniz yaa???????Kimsniz olum sen???Siz kendinizi ne sanıyorda AVRİL'E özenti diyorsnuzz???Özenti siznn adındızdr tamm mı AVRİL'e laf sölick biri varsa msn'e beklermmm!!!!!!!!!
kanli_baron_1@hot....
-
onun kadar sinir bi kız görmedim eskiden idare ederdi siyah makyaj falan ama artık pembeleşmiş ve nefret ediyorumNaparsa yapsın evlensin banane........
-
ya avril in o kadr hayranıyım sürekli sitelerindeym daha bi tanecik açaık seçik fotosunu görmedim sen nerenden uyduruyosun(artıkın bilemm) anlamadım?????????yazarsan sevinirim!!!avril e özenti diyen herkes budalanın önde gidenidrir
-
avrilin neyine sinir bunlar kız hem güzel hem başarılı hemde sesi çok harika kıskanmayın nolur ya birazcık gerçekçi olun kim onun yakaladığı başarıyı bu kadar kısa sürede yakalamış...
-
kızı beğenmiyosanız bakmayın abi o zaman ne bu yaa çok biliyosanız siz yapın o zaman onun yaptıklarını
-
Madden_Gurl'un fantezileri çok iyimiş:D kendisi çok fazla film izliyor ve aklı onların senaryo olduğuna ermeyecek kadar kıt galiba.. neyse zekası kıt insanlarla dalga geçmek günahtır=)
electra arkadaşımızın avril'ı tanıdığını sanmıyorum sanırım kendisi gibi özenti arkadaşlarının söylediklerine bakarak böyle konuşuyor. avril'ın açık fotoğrafı yoktur. en fazla modellik denemesi için çektirdiği fotolarından bahsediyordur arkadaş o fotolar da kesinlikle mükemmel. ilk gördüğümde biraz şok olmuştum ama sonradan çok hoş gelmeye başladı. ayrıca avril "ben kesinlikle punk yapmıyorum" diyor ve sonuna kadar haklı da. kesinlikle punk yapmıyor. avril'ın punk yaptığını söyleyen ve düşünen insanın müzikle uzaktan yakından alakası yoktur. avril krallar gibi pop-rock yapıyor. pop-rock'ın punk olarak anılması çok gerzekçe. ama bunun bir nedeni var; günümüzde punk yapan kimse yok. punk akımı biteli yıllar oluyor ve günümüzde "punk" olarak anılan gruplar pop-punk, punk-rock, neo-punk yapıyor.. ama evet avril'ın bazı şarkıları pop-punktır ve bu tür şarkılar avril'ın sesine çok gitmektedir (bkz. I always get what I want, sk8er boi, freak out, he wasn't. coverları da çok hoştur: all the small things (blink182) basket case (green day))
ve dejavu_girl! söylediklerin öyle anlamsız ki.. müzik hakkında hiçbir şey bilmediğin çok açık! evet tabi senin için müzik renklerden ve giysilerden ibaretse o senin bileceğin iş!
ve unutmadan ekliyim evanescence gothic yaptığını söylüyor ve siz avril ve amy'yi kıyaslıyorsunuz. bu ne mallıktır ya! gothic dinleyen biri pop-rock, pop-rock dinleyen biri gothic dinleyemez. eğer dinliyorsa onda bi yamukluk vardır baba! ayrıca avril'a özenti diyip amy'liyi savunan arkadaşların gothic metal'in tanımına baklarını rica ediyorum. gothic metal özentiliğin son safhası. ben gothicin tanımının yalancısıyım valla..
-
anladık güzel de arkadaş doru sölüyo özenti bu alanis morissetteye özeniyo baya....saçlar giyim miyim aha bak aynı.....ayrıca napalım kardeşim biz ağız tadıyla eleştri yapmak istiyoruz.....bu kız kendine punkçu diyosa eleştrilere açık olmalı...alla alla sesini de beğenmiyorum tecrübeli bi vokal arkadaş çıksın sölesin avrilin sesi güzel diye çok basit bi sesi var...bi de çıkmış "ben farklıyım" diyo....insan kendinin farklı olduğunu biliyosa farklı olmanın ne anlamı kalır önce o kendi gibi davransın bırakalımda farkı dinleyiciler görsün....töbe töbe kardeşim biz buraya birbirimizi çekiştirmeye gelmiyoruz ELEŞTRİ YAPMAYA GELİYORUZ BEEE!!!
-
avril e laf yok avril e hakaret eden ve amy lee ile kıyaslayan karşısında beni buluur!!
-
anladık güzel de arkadaş doru sölüyo özenti bu alanis morissetteye özeniyo baya....saçlar giyim miyim aha bak aynı.....ayrıca napalım kardeşim biz ağız tadıyla eleştri yapmak istiyoruz.....bu kız kendine punkçu diyosa eleştrilere açık olmalı...alla alla sesini de beğenmiyorum tecrübeli bi vokal arkadaş çıksın sölesin avrilin sesi güzel diye çok basit bi sesi var...bi de çıkmış "ben farklıyım" diyo....insan kendinin farklı olduğunu biliyosa farklı olmanın ne anlamı kalır önce o kendi gibi davransın bırakalımda farkı dinleyiciler görsün....töbe töbe kardeşim biz buraya birbirimizi çekiştirmeye gelmiyoruz ELEŞTRİ YAPMAYA GELİYORUZ BEEE!!!
3 Mayıs 2006 Çarşamba | Yazan: _cornflakegirl
altta uzun ve güzel bi yorum yazdım. okumuşsun belli ama atlayarak okumuşsun. sen onu baştan sona oku bi bakalım avril ben punk yapıyorum ben farklıyım diyo muymuş yoksa ona punk diyenlere karşı mı çıkıyormuş? madem eleştiri yapmaya geliyorsun önce eleştiri yapacağın konu hakkında bilgi edin ve oha! avril istese de alanis gibi olamaz olmak da istemiyo zaten..
-
ska8er girl sen görmemiş olabilirsin ama ben de avrilın o açık fotolarını gördüm. Ama o fotolar yüzünden avrildan vazgeçecek değilim.Ayrıca konuyu dağıtmayın lütfen. Burda Avrilın evlenmesinden mi söz ediyoruz,yoksa avrilı sevenlerle sevmeyenler mi tartışıyor anlamadım. Bir de bu haber eskidi artık. herkes biliyor Avril 26 Ağustos'ta evleniyor.Artık Avrilın bekar kalmasını beklemeyin. Deryck bulmuş mis gibi kızı "Kısa mısa idare ederim artık" diye düşünüyor.Daha çok bekleriz bırakmasını. Artık ne diyelim kararlarını vermişler.