Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Soundcheck Liselerarası Müzik Yarışması Sonuçları Belli Oldu !

• _Lothlorien_ • 9 Haziran 2005 00:00 • #606726
    _st-benoit kiz solisti_dereceye giren okullari tebrik ederimm..gkvye ve Johnny B Gooda yazik olmus sankim..hersey cook güzeldii cemal resit rey gibi biyerde çaldik sonucta. kasdavdan sora benim icin bi lükstü orda calmak. sandwichler,redbulllar...:)bn cok eglendim,kendi acimdan cok mutluyum,insanlardan cok güzel yorumlar aldim..sahnede yere oturmak en güzeliydii:)..benim icin harika bi gündü..gönüllerin 1.si avusturyayi tekrar tebrik ediim:)bi de the noose için tesekkürler..
  • restofmelike • 10 Haziran 2005 00:00 • #606727
    ya okulun adını hatırlamıyorum ama a perfect circle dan söyleyen okulda sonradan çıkan kız vokal hakkatten çok süper söyledi.st benoit de süperdi.ama tabi ben mehmet rauf un 1.olcağından çok emindim..oldu da..
  • 51promil • 10 Haziran 2005 00:00 • #606728
    Bence hötal birinci olmalıydı benim gönlümün birincisi onlar. Ahhh ah
  • okitoki • 10 Haziran 2005 00:00 • #606729
    "Saint Benoit erkek vokalisti" Elimden geleni yapmaya çalıştım teknik açıdan hiç konuşmuyorum bile sizde biliosunuz rezaleti ama bence "metalic" bir hair müzikalini dinle orda söyleyenlerin nasıl söylediklerine dikkat et ondan sonra yorum yap. Bizim bu parçayı çalmamızın nedeni çalabildiklerimizi değil çalamadıklarımızı çalmaya çalışarak kendimizi geliştirip sahnede de farkı izleyicilere hissettirmek aksi taktirde bizde 3 akorlu parça çalıp böğürmesini bilirdik ama bu bize hiç bir şeyi katmaz. Bu arada Avusturya ya Johnny B Good çalanlara ve Galatasaraya o güzel becerilerini bizimle paylaştıkları için çok teşekkür ederim (kusura bakmayın ama yarışmada beni en çok düşündüren okullardı ama biri hariç derece alamadılar ben en çokta ona üzüldüm)
  • tr_nirvana • 24 Haziran 2005 00:00 • #606730
    ehe noose u beğendiyseniz çok teşekkürler görüntüler dün elime geçti(tv deki aynı şeklide) ve 2 kere izledim 1 kerede müzik setinde dinledim ve 1. konak anadolu
    2. avusturya lisesi
    3. hacı ömer tarman
    4. gaziantep vakfı lisesi
    5. haydarpaşa lisesi
    6. galatasaray lisesi
    olmalıydı da neyse ...............
  • necrosamash • 24 Haziran 2005 00:00 • #606731
    1.sen olmaliydin ya hatta 2.lik 3.lügüde senin alman lazimdi...
    ayip etti jüri....
  • zin-carla • 27 Haziran 2005 00:00 • #606732
    hpal hatun klavye back vokaliyim...çokteşekkürler:D

bende o kayıtları istiyorum(tr nirvana)...

gaziantep solisti deniz e de selam:D
  • tr_nirvana • 27 Haziran 2005 00:00 • #606733
    yaaa benden başka elinde görüntüler olan yokmu ya insan bi yorum yapar
  • Coldfires • 28 Haziran 2005 00:00 • #606734
    Benim elimde de görüntüler varda dream tv nin üstün çekim kalitesinden pek bişi anlayamadım..Ben kimim tabi gaziantep bilmem ne lisesi erkek gitar vokali..
  • cokoprens • 10 Temmuz 2005 00:00 • #606735
    ne biçim hak ne biçim iş? 1.grubu gerçekten beyenmedim.özellikle vokaller berbattı ve sadece bir iki hoplama zıplama olayı dışında tık yok elemanlarda.çalışsalarda bi şey çıkmaz bence.jüri sadece sahne performansına verdi o ödülü..çünki diğer gruplar fazla hareketli değillerdi sahne içinde.napalım yinede tebrikler.