-
Sekiz dokuz sene önce Mtv'de Beavis and Butthead'de ve meşhur Headbanger's Ball programında devamlı klibi dönerdi çoğu rock grubu gibi onu da o zamanlarda tanıdım.Şimdi boşalıyor hepsi İstanbul'a...umarım gidebilirim hepsine..bu arada gelmeyen bir Metallica kaldı...O da gelsin artık.!!
-
o kadar LONG LIVE ROCK'N'ROLL dedikten sonra... yakında blue cheer steppenwolf falan da toplanır gelirse şaşmam yani...
-
iidir ama gitmicem..
-
" prince of darkness " diye unlu bir john carpenter filminde de alice amcanın rolu vardır...
-
Ulan!!! Tansiyonum çıkıyor gene:))) Beyler beni heyecan bastı daha şimdiden ya!:) Yahu adam Gözümüzün önünde i'm eighteen, elected, go to hell, dead babies, only woman bleed, he's back, prince of darkness, killer, schools out, teenage frankenstein, trash, hey stoopid, house of fire, go to hell, lost in america veeee POISON!!! çalacak ben dayanamicam galibaaaa!! LoNG LiVE RoCK N RoLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!! \m/ \m/ \m/
-
alice cooper harbi şaka gibi yaaane olur bişiy çıkmasınnnnn.....
bombalar arka arkaya patlıyor yakında benimde kalbim patlayacak
-
bi varg ın gelmediği kaldı o da gelsin de tam olsun bari
-
artık WASP'ı da görmek istiyoruz. Gittikçe heyecanlanmaya başladım. Alternatifçi tuhaf gruplar bir süre ortalıkta görünmez artık....
-
hobaaa!
-
ne güzel ya bu sene adam gibi adamlar geliyo hep Türkiyeye, organizatörler ekonomimi çökertti valla ben dayanamam bunada giderim :)