-
Biz Symmetri gurbu olarak orda olacaz zaten koloni komiseri grubumuzun solo gitaristi fingolfin.Bakalım Ne kadar İzmirli varmış bu garajda!!
-
gelin arkadaşlar...bizde orda olucaz.katılım ve destek yüksek olursa daha güzel olur.
-
16:00 olması beni zorlar, elimden geleni yapmaya çalışacağım. 18:00 olsa iyi olurdu, malum iş çıkışı durumu.
-
saat 4'te bu sıcakta ne yapacaksınız çimenlerde?
yüzecekseniz o başka tabii.
-
Arkadaşlar toplantı saati bilerek o şekilde seçildi.Çünkü önden ciddi olarak yapmamız gereken bi görüşme ve var. dileyen daha geç bize katılabilir. Saat 20.00'a kadar dağılmadan oralardayız.ondan sonrasını bilemem, herkes istediğiyle istediği gibi takılır.
Gece uzun...kordon zaten her zaman takıldığımız yer, keyfinize bakın;)
-
selam millett yarin kordonbda çimlerde olmak bana inan1lmaz gurur veriyor :P:P sakaaaaa gelin ya milet manyak olcaz hade görüsürüz orada :)
-
bende gelmek isterdim ama hiç tanıdık yok gelsem anormal olurmu orda tanısırıs artık
-
Gerek konser gerek album çalışmalarımız vede bazı kişilerin orada olacağini bilmemiz nedeni ile medusa grubu olarak uzulerek katılmıyacağimizi belirtmek istiyoruz saygılar....
-
bu grup olarak "biz de ordayız, biz gelemiyoruz" ayakları pek bir meşhur oldu. kimse bireysel konuşmuyo, "biz de terliksi grubu olarak oradayız".
-
yani bende kimseyi tanımıyorum orada. ama yinede orada olmaya çalışacam .........