-
O gün Slayer'a gidemezsem gelirim diycem ama gelirsem de çok kalamam sanırım.
Ayrıca buluştuk da boncuk taktılar Sinem. :)
En az 50 garaj buluşmasında bulunmuşumdur. Boncuk taksalar da takmasalar da yine gidicem :)
-
heuheuheuheeee
-
1 Temmuz Overkill deyim.2 temmuzdada Pink Floydun yıllardan sora ilk defa sahne alacağı g8 var.onu canlı vercekler.Eğer Bu buluşmada bi cafade filn toplanıp Pink Floyd seyretvceksek gelirim.AAa evet ya cidden böyle bişe yapalım.Hep birlikte WE DON'T NEED No........................... evet evet bunu yapalım.3 temmuzdada Üstadlar var.Doktor Portnoy var:-)
-
eğer tanrıçasinem gelecekse mutlaka gelecem sırf onu görmek için . aylar önce bi mesaj yollamıştı 'meraba, yavuz çetin dinler misiniz ' diye. ağlamıştım.
-
Len Ktulu 50 oldumu len,,, gerçi bi ara her haftasonu en az 10 kişi karşılaşıp takılıyoduk ama,,, vay be ne günler geçmiş be...
Gelin Millet Gelin Daatalım Biraz...
-
Her daim ordayız ... ehehuhe.. Mangal yaparız gs ın önünde ehuh
-
waaay be bende gelecem cok eylenceli olur heralde ehehehe... bekleyin garaj dostları haaaaydaaa
-
geliyorum elaman ları toplayıp alkol alalım
uzun essek yapalım harbıden osledım ulen yastık ktulu olsun
ozaman baranthalas lada karsı takımda olurum ona gore yılıcam hepsınızı ama zaman kotu harbıden yaw slayer overkill zamanı biz uzun esek oynıyacaz
konser alanında pogo once sı guzel yapılır aslında konser alanınnda da bi topluluk olusturallım ikisinden birinne gidicem kafaam karıstı a.q
-
Mangal'ı kim getiriyo
-
buluşmaya bakın daha kimler geliyor
BURZUM
ROTTİNG CHRİST
MARDUK
İMMORTAL
NORTHER
CHİLDREN OF BODOM
GALAXİYEDİN
GARGARANECMİ