-
ya beyler kaç şarkı calacaklar şöyle tüm şarkılarını çalsalar insallah 6-7 tane çalarlar allahım inanamıyorum pf çalacak david amca roger emmi hepsi orda allah allah
-
3 parça
Breathe , Comfortably numb ve Wish you were here çalacaklar. Saat 22:00 gibi çıkacakları tahmin ediliyor, Ntv'den 17:00 da başlayacak konser.
-
son olarak havuç gözlere yararlıdır.. daha içinde vitamin bile olmamak acı verici.. ;) ( bknz.yazılanlar)
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay hev bi kaaam kamfırtıbli naaamb
rileeeks
cast e lidıl pink birik
der vil bi no mor aaaaaaaaaaaaaaaaaeaaaaaa
bat yu mey fiyıl e lidıl sick
ken yu sitend aap
ay dı biliiv it is vörking..guud
det vil kiip yu goying for dı şov
kam on it iz tayt tu go
gaza geldim gitmesem mi slayer a
-
Bu sabah BBC de izlediğim haberde bayağı sağlam bir tesis ten bahsediyordu fakat zamanım olmadığı için haberin tamamını seyredemedim.. 8/10 iyidir ama concert te
-
Destiny's Child
P Diddy
Mariah Carey
Snoop Dogg vs vs
ne isi var abi bu adamların live 8'te boyle sacmalık mı olur? mariah carey ay o insanlar gibi ince olabilsem diyen aptal kadının teki... digerlerini de tanıtmama gerek yok herhalde... dogu yakası züppeleri... hakaret yahu resmen bu...
-
şimdi izliyorum tek kelimeyle mükemmel........
-
New-Age alternatif müzik gruplarinin bitmesi için dua ettigim konser olmustur.Simdiye kadar cikan gruplar fos cikti.Elton John ve grubu fena degildi ama sonlarda gay bi adam cikartip dibe vurdular üstünede öpüstüler.
Heyecenla Pink Floyd'u bekliyoruz..
-
roger waters, david gilmour, rick wright ve nick mason beraber ve bugün konser veriyorlar orada olmasamda televizyonda izleyebilirim mükemmel, syd barrettta olsa heralde mükemmelin mükemmeli olurdu
-
süper tek kelimeyle.. orda olmak vardı.. muse, placebo.. dahaa bissürü.. neyse ekran başındayızzzz..