-
Türkiyenin evanesencesi kim ne derse desin o müziği özgün yapıyo bence hiç durmadan devam :)
-
Şebo! Bana uğurunu verdiğin ve süper şarkıların için çok teşekkürler. Seni her izlediğimde başıma süper olaylar geldi canım sıkkın bi şebo izliyim diyip tv nu açtığımda ya iyi haberle postacı ya da iyi bi arkadaşım geldi yoksa sen benim iyilik meleğim misin? herşey için sağol iyiki varsın
-
ya abi yazık etmis kendine bence ne o öyle makyaj,tabi ki bence,müzige gelirsek tam dinliyemesemde iyiydi
-
şebnemin bugüne kadar yaptığı en iyi albüm bence..klipte fena değil..orkestra süper..zaten bukete hastayım idolüm o.klibi ilk izlediğimde itiraf etmeliyimki hayran kaldım ve çok iyi bir iş başardığına inanıyorum
-
klip güzel ancak kostüm biraz daha orjinal olabilirdi...şarkıya göre klip aslında sönük kalmış.makyaj mükemmel!valla şebo tebrikler!!!
-
şarkı güzel klip ortamı güzel ses mükemmel makyaj orjinal ama kıyafet...kesinlikle felaket!!!
-
klipte en çok ilgimi çeken buketin saçları :) şebnemin saçlarını beğenmedim ne yalan söliim volümsüz kalmış bence :p şarkı mükemmel, klip daha iyi olabilirdi..
-
klip sarkı ve sebonun cıglıkları super ama kıyafete bi anlam weremedim o kadar da onemlı deıl ama yıne de sebnemı dınlerken kusursuz olmus demek daha ıı olurdu
-
bn şeboya bittim bnce klip spr olms.şebodan da bu beklenir.bence saçları da kotu olmams kotu diyenlere katlmyrm.buket doranın saçları harbi gzl olms.
sarkı desen ona ayrı bittim zatn.
kısacası helal sana yürü be şebnem kim tutar seni
-
ya şarkı süper şebnemin yorumuna diiicek yok ama o ne biçim bir imajdır takma kirpikler kocaman taşlı bir yüzük...şebnem tikky olma yolunda gibi geliyo bana allah vere de müzik tarzı bozulmasa