-
Oryantal ?, Zenne ? Rap ? Pamela ? Duman ?
İstanbulu Rock'a bunlar mı doyuracak.
Biz tokuz. Manowar doyurdu bizi
-
ahahahahahhaha :))))
-
Artık anlamıyorum yani CEZA'yı nasıl alırsınız rock festivallere yaa!!!!!! Buna dur demek lazım istemiyoruz...
-
uf inanmıyorum, hayatımda gördüğüm en sert rock konseri olucak bu! aman allahım mutlaka gitmeliyim, esra kahramanı, yani türkiyenin doro'sunu nasıl kaçırırım!!!
muhahahahahahaha!!! he özlem tekinle pamela da var tabii, yoo olamaz bi de duman mı.... benim kalbim bukadarını kaldırmaz! ROCK'IN NABZI BURDA ATIYOR OLMALI!!!!
:P :P :P :P :P :P :P
Türkiyenin en iyi rock sanatçıları HA! türkiyede kaç tane 'rock sanatçısı' tanıyosunuz da bu yorumları yapabiliyosunuz yaa!!! ah pardon, CEZA' yı sonradan gördüm, e ozaman haklısınız tabiiii!!
muhahahahahahaaaaa!
-
ceza geliyorsa gidilmez aslında yeter ne dir bu hop hopculardan çektiğimiz kardeşim bıktım bu makinalı gibi konusan adamlardan rockn coke bile geliyor buna bir dur demek lazim
-
bu ne berbat organizasyon ya.rakçı geçinen tikiler doluşur
-
Her g.tten bi festival cikarsa olacagi bu :)
-
Ya bende arkadaşların aklına uyup gitcektm yaa... Bu ne yaa??? İyikide bakmışım önceden yaa yoksa gidipte rezil bi fest izliip geri dönmek wardı...
-
Bu ne ya ortada Duman hariç adam yok bi de rock festivali diyorlar buna...Özenti dolar orası şimdi.
Artık Ceza'yla çoşarlar tikilerde....Rezalet ya
-
madem yardım konseri gibi bişey yaptın adam gibi bişey yap ne bu pamela falan iğrençççççç