Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gökhan Kırdar & Gürol Ağırbaş @ Rumeli Hisarı - Hisar - İstanbul

• Rockon • 11 Ağustos 2005 00:00 • #610834
    Hadi bakalım...
  • Garipbasçı • 11 Ağustos 2005 00:00 • #610835
    bu kadar güzel şarkı yapabilen bir insan olan gökhan kırdar keşke pop yapmaya devam etseydi.. pop müzik piyasası kimlerin elinde..
  • onurbattal • 12 Ağustos 2005 00:00 • #610836
    Dizi müziklerinin prensi nasıl bir tanımdır anlayamadım. Küçük prens İbo gibi bişey olmuş.
  • yavuzcetin • 13 Ağustos 2005 00:00 • #610837
    gürol ağırbaş hala bass çalabiliyormu !!! nurhat şenseslii ismal soyberk nerdesiniz???
  • abdulkerimsan • 13 Ağustos 2005 00:00 • #610838
    Gökhan Kırdar' da böyle bir organizasyon yakışır. Gürol Ağırbaş da iyi bir bassçı zaten.
  • bitliturist • 14 Ağustos 2005 00:00 • #610839
    ahuahuahua adam gurol agirbasi diger iyi bassistlerle kapistirmis. gurol agirbas asagi kalir bir insan sanki.. digeri de gokhan kirdar in pop yaptigini zannediyor=) hohahah
  • Cıhan57 • 15 Ağustos 2005 00:00 • #610840
    abi gürol ağırbaş türkiyenin sayılı müzisyenlerindendir gökhan kırdar da ayrı bi frekans yakaladı bence güzel bi organizasyon olucak"türkiyenin gürol ağırbaş gibi müzisyenlere ihtiyacı var ismail soyberk nurhat şensesli türkiyenin en değerli bas gitaristleri tabi ama piyasa müziğini bir kenara atıp en azından bas şarkıları kadar bi albüm yapsalar fena olmaz
    garip basçı
  • Garipbasçı • 15 Ağustos 2005 00:00 • #610841
    ahuahuahua adam gurol agirbasi diger iyi bassistlerle kapistirmis. gurol agirbas asagi kalir bir insan sanki.. digeri de gokhan kirdar in pop yaptigini zannediyor=) hohahah

gökhan kırdarın pop yaptığını falan zannetmiyorum lütfen insanları aşağılamadan önce yazılanları dikkatlice oku yoksa güleyim derken gülünecek duruma düşersin. gökhan kırdar ilk albümünde pop yapıyordu kendine has bir tarz içinde.. ama sonra elektronik müziğe verdi kendini orası ayrı.. demek istediğim keşke ilk albümde yakaladığı tarzda devam etseydide türk pop müziğinde kaliteli bir isim daha olsaydı.
    gürol ağırbaş hakkında yazılanlar ise üzücü.. kendisini bas gitarda şov yaparken izleme şansım oldu. izlemeden önce bende o kadar iyi bir bassçı olduğunu düşünmüyordum ama soloyu ağzım açık izledim ve bir süre de kapatamadım..
    bu arada cihan57 kardeşimiz yazdığı yorumun sonuna yavuzcetin yazacağına garipbasçı yazmış. bilgilerinize..
  • aranhrice • 16 Ağustos 2005 00:00 • #610842
    yaa...
    gürol var sahnede ben istanbulda bile diilim :(((((
    bu kadar şanssızlık olur
  • Cıhan57 • 16 Ağustos 2005 00:00 • #610843
    Gürol ağırbaş muhtaşemdi arkadaşlar mükemmel bi geceydi gökhan kırdar da bi o kadar kötü playback yaptı rezaletti.Ama gürol ağırbaş yine büyüledi