-
Başta bir ev kayına göre ve yazdıklarınızdan beklediğime göre güzel bir şarkı. En büyük eksisi şarkı kendini çok tekrar ediyormuş hissini veriyor. Müzik tam bir oyun müziği gibi geldi(yanlış anlamayın iyi anlamda yani başarılı). Bir baterist olduğum için en çok kulağıma çarpan davulcunun yaratıcılıktan biraz uzak ritimleriydi. Genel olarak güzel ama başarılar....
-
Kayıdın kalitesi umrumda değil,yapılan müzik çok iyi..Funk başlı başına güzel zaten.Başarılar.Çok beğendim..
-
davulcu metronomunu duzeltsin, bassci iyi bir ton versin, pianoyu calan da pedallari karıştırmasın, aman o davulcuya hemen bi metronom. tamam kasarak calinma stili vardir zenci hesabi ama buresmen amerikadaki doner ustalarinin halk muzigi yapmasi gibi bişi olmuş.
-
sanırım basın markası cort.... daha iyi bir soundla hoş şeyler olabilir. klavye rahatsız edici duruyo ama oda kayıttan sanırım genel anlamda başarılı... it's funky
-
bence güzel. başarılar dilerim
-
ooo çok güzel. doğrusu ben funk filan dinlemem ama beyendim. başarılar...
-
ben beğendim,çok hoş olmuş,başarılar..
-
sadece bu tarz bir müziğin yapılmış olması bile beni çok etkiledi.bu kadar saçmalık varken.ben ce temeli sağlam atıyorlar.yolunuz açık olsun
-
süper tarz değişik olmuş devam edin beyendim
okadar metlacinin arasında güzel oldu değişik bişey duymak...
-
Kıyak... ;)