Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Asilbent

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Asilbent
  • Asilbent • 1 Eylül 2005 00:00 • #611207
    Arkdaslar Asilbent - 6 isimli parcamizin link i kiriktir simdilik sadece Zaman bitinceyi sizlerle paylasabiliyoruz.... En yakin zamanda 6 ninda linkini atacagim garaja....
  • Asilbent • 1 Eylül 2005 00:00 • #611208
    Ayni Sekilde Trans isimli parcada öyle :( kusura bakmayin arkadaslar simdilik sadece Zaman Bitince yi paylasabiliyoruz sizlerle
  • teenyslayer • 1 Eylül 2005 00:00 • #611209
    doğrusu beyenmediklerime yorum yapmam ama şunu demeliyim çok basit bir müzik, çok basit sözler, gerçi sözden çok müzik ön pilanda ama hiç söz olmasaydı daha bir iyi olurdu inanın bana. yinede umarım başarılı olursunuz...
  • Rockon • 1 Eylül 2005 00:00 • #611210
    bence 3üncü dakkadaki soloyu çift solo yapmalıydınız ozaman çok sağlam olurdu onun dışında bi eksik daha var sanki soundla ama neyse güzel olmuş başarılar dostlarım...
  • Asilbent • 1 Eylül 2005 00:00 • #611211
    teenyslayer müzikte zor solo atilcak zor ataklar yapilcak diye bir olay yoktur bence yaa.. sana göre basit olabilir abi ama biz böyle hissettik ve severek çaliyor sölüyoruzda mesela 2 akordan ibaret 100lerce sarki var piyasada ve bir cok müzige bin basar neyse elestrin icin sagol gene tesekkürler
  • Rockon • 1 Eylül 2005 00:00 • #611212
    abijim tavsiye ettim kızmana gerek yok yani kötü bişey demedim zaten neyse...
  • Asilbent • 1 Eylül 2005 00:00 • #611213
    son mesajim sana degil ya teenyslayer a idi Rockon :)
  • teenyslayer • 2 Eylül 2005 00:00 • #611214
    ya arkadaşım şimdi ben kötü bir şey demek istemedim. bize hitap etmek istiyorsan biraz zor sadece bunu görmeni istedim. ayrıca sizlerden daha kötü olanlara bakarsanız gelişme hırsını kaybeder kendinizi avutursunuz. ama kötüleride unutursanız ne kadar gelişmiş olduğunuzu göremezsiniz. ortasını bulmak lazım. ama zaman ileriyi, daha üsttekileri görme zamanıdır çünkü şuan için gelişmek zorundasınız. uuf çok yazdım yine. dediğim gibi başarılarınızı görmek tabiyki bizleri mutlu eder. çünkü sizleri bizler dinleyeceğiz. hadi eyvallah arkadaşlar...
  • metalkuzucuk • 3 Eylül 2005 00:00 • #611215
    şarkı vasatın biraz altında olum hep aynı müzik lan ne olcak dünyanın hali ..yahu..