Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barış Manço ve Cem Karaca Aynı Sahnede

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barış Manço ve Cem Karaca Aynı Sahnede
  • alihasan • 2 Eylül 2005 00:00 • #611240
    ankaradakı barıs manco gunundekı konserı hatırlıyorum da cok guzeldı...

bız yıne murat yılmazyıldırımı ıstıyoruz......

onun barıs mancoya verdıgı sevgıyı anlatmaya gerek yok....
  • barısa35 • 3 Eylül 2005 00:00 • #611241
    benbarış manco dinlemezdim ama cem karacadan daha güzel sese sahip mkimse cıkmadı bence cennet mükemmel bir insan kazandı onu özliyeceiz vallaha
  • barısa35 • 3 Eylül 2005 00:00 • #611242
    benbarış manco dinlemezdim ama cem karacadan daha güzel sese sahip mkimse cıkmadı bence cennet mükemmel bir insan kazandı onu özliyeceiz vallaha
  • dilara_vbfokc • 3 Eylül 2005 00:00 • #611243
    hem Barış Manço hem Cem Karaca bence turkiyedeki nadir değerli sanatçılardı
    küçükken barış mançonun programını izleyerek buyudum hep onun ispanak guçlendirir ve temel reis gibi olursunuz demesini bekledim
    bunun yanında babam sayesinde çok kuçukken cem karacanın muthis sesini duydum
    moğollarla dinledim onu.......
    çok uzattım ama guzel anılar bırakarak ölduler
    çok fazla dinlemesem de saygım sonsuz...
  • Loki • 4 Eylül 2005 00:00 • #611244
    yaşasalardı hayatta aynı sahnede olmazlardı neden böyle bir organizasyon yapılıyor ? ikiside farklı insanlardı bir çok açıdan ve bu yüzden aynı sahnede bulunmadılar isteseler yapamazlar mıydı? Şimdi onların aklına gelmemiş bişeyi mi yapıyosunuz yoksa acaba onlara saygısızlık mı ediyorsunuz iyi düşünün ama çok geç.
  • jiji paşa • 4 Eylül 2005 00:00 • #611245
    loki arkadaşımız yanılıyor.kendisi, iki sanatçı aynı sahneyi paylaşmadılar diyor ama bence biraz daha araştırsın diyorum.kafadan benim bilgisayarımda bile aynı sahneyi paylaştıkları video var.kim bilir daha neler vardır.loki görmedi diye böyle birey olmayacağı anlamına gelmiyor...
  • chancer_ • 4 Eylül 2005 00:00 • #611246
    loki dostum.. paykalmadılar deme.. görmedim haberim yok falan de... ayrıca çok farklı falan da değillerdi...ilgisiz ve bilgisiz olduğun meydanda
  • pesimist • 5 Eylül 2005 00:00 • #611247
    tamam yaa üzerine gitmeyin çocuğun :)

saygılarımla
    pesimist
  • Barış_Manço • 6 Eylül 2005 00:00 • #611248
    Barış Manço ile Cem Karaca birçok kez aynı sahneyi paylaşmışlardır.En çok beraber Uzun İnce Bir yoldayım'ı seslendirmişlerdir.Ayrıca Barış Manço'nun vefatından sonra Cem Karaca Her Barış Manço anma Törenine katılmıştır.
  • gokhankaraduma • 22 Aralık 2005 00:00 • #611249
    İyi güzelde ;
    Sevgili Serkan, Sevgili Canan GBMD Üyeleri bu etkinlik nerede izlemek için nereye geleceğiz...