-
ya bu adam ne yaparsa bende aynısını yaparım süper bi herif inşallah kitabı bulup okuma şansım olur
-
ya keşke James ve Kirk'de böyle birer kitap yazsa solocu olarak kirk daha cazip gelirdi bana ama Lars'da okurum sonuçta MetallicA'nın demirbaşı :))
-
valla metallica ya eyvallah kalbimizde yeri büyük ama some kind of monster belgeselinde lars'ın davranışlarını hiç begenmedim.kirk le solo atma tarzında muhabbetlere giriyo.elemanı küstürüyo kızdırıyo falan.envai çeşit puş.luk işte.kitapda da bişiyler sacmalamıştır muhtemelen.ama yinede büyük adamdır mutlaka saglam bişiyler demiştir okunmalıdır derim.....
-
Tremmy kardeş.. hayır ne zannediyosun gruplar diye sürekli ah canım cicim ay yerim solonu gibi mi konuşacak.. beğenmiyecekki düzgünü ortaya çıksın. bende izledim ve olması gerektiği gibi belki bazı yerlerde fazla abartılı [e okadar seneden sonra bıkıyo birbirinden tabii] hareketler yani..
-
inşallah türkiye'ye de gelir de en kısa sürede okuruz..lars benim adamım abi..gerçek müziği onun davul seslerini ilk duyduğumda fark ettim..
-
kitapta sallamistir bisiler iste , üzerinde lars ulrich yaziyo , millet kitaba para versin alsin v.s. .v.s...geyik isler bunnar..
-
kitap Türkiye'ye gelir gelmez ilk alan ve okuyan ben olucam görürsünüüzz ;)
-
türkiyeye gelirse topum..
-
sen zaten top değil miydin?
-
doğru ya unutmuşum...