-
canlı kaydedilmiş hissi veriyor.öyleyse eğer gerçekten takdirin en güzelini hakediyor.ki öyle olmasa bile cover olayına önyargılı bakan birisi olmama rağmen gerçekten güzel.tebrikler.bu kadar iyi çalabiliyorsanız,çaldıklarınız kadar da iyi besteleriniz vardır ya da olur işallah :).
-
evet.dartanyandan. tamamen canlı kaydedildi.sadece effectler kullanıldı.
-
arkadaşlar burdan indirmenin zor oldugunu farkettim.sitemizdeki linkler direkt olarak baglandıgı için orayı tercih edin.teşekkür ederiz.
www.kisa.garaj.org
KISA METRAJ menajerlik hizmetleri
-
çok güzelllll:))))
-
Ben beyenmedim. galiba hücüm kayıt yapmışsınız ensturmanlarla vocaller pek uyumlu gelmedi. daha güzel olabilirmiş.
-
daha önce de yazdıgım gibi hücum kayıt yaptık.ama bunun bir amacı vardı.kanal kayıtla 'kes' 'yapıştır' mantıgını benimsemedigimiz için hücum yaptık.haliyle de hücum kayıtta bazı ses sorunları oluşabiliyor.bu çok normaldir.alabilecegimiz en iyi verimi almaya çalıştık.teşekkür ederiz...
-
gayet başarılı
-
gayet guzel, basarilar, ben KURBAN dan SORMAYI beklerken KENan dogulu cikinca biraz deisik oldum, bizim abilerin grubuna bass calarken bizde bunlari caliduk.. cok keyifli bi calisma olmus, tebrikler
http://akromegali.garaj.org/
-
ben mert..grubu yakından tanıyorum.gercekten hucum kayıt olmasına rağmen saglam olmus.başarılar arkadaşlar tekrar tebrikler özellikle tarık bunlar senın ıçin ıyı kalın dostlarım
-
hımm güsel olmuş hücum kayıt olmasına rağmen yaww Another Brick In The Wall ı iyi coverlamışlar :))))))))